Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čudna telefonska številka

čudna telefonska številka

na gsm-ju imam neodgovorjen klic s številke 0158440119?
preden kličem nazaj, bi rad vedel, kaj je to za ena cifra? če je stacionarna potem je ena cifra malo preveč,se vam ne zdi? ne bi pa rad klical, potem pa ugotovil, da se me klical s kakšne telefonske prodaje al pa zavarovalnice. A zna kdo pomagat?

Zakaj boš klical nazaj?

dobro vprašanje 🙂 najbrž moč navade (se spodob). Sam sem nekajkrat padu v roke zavarovalnicam, k bi me ful rade zavarovale za vsesorte, pa sem malo previden.

mogoče je bila pa mama manka

Hm, jaz pa neznanih številk ne kličem nazaj. No, če imam v istem dnevu več zamujenih klicev z iste številke, potem pokličem. A le v primeru, ko mi struktura ševilke ni čudna.

tudi jaz neznanih številk ne kličem, če je kaj nujnega bodo že še enkrat poklicali oz. kako drugače stopili v stik s tabo

Živjo, tudi mene je že 2×krat klicala številka 0158440119, sem enkrat klicala nazaj, pa ti napiše, da je klic zavrnjen, tako da če te bodo rabili bodo že še klicali.

Pozdravljeni.
Tudi mene so že parkrat klicali s te telefonske številke in sem jo iskala po netu in naletela na tale forum, sedaj sem se pa končno javila… 🙂
To je nek salon italijanskega pohištva (ne bom delala reklame) iz Udin.
Lep pozdrav, Petra

mene so danes klicali s te cifre, kaj bi te radi?? klicala sm nazaj pa ne vzpostavi zveze, tako da nimam pojma o čem se gre.

mah kr neki.. mene je tud parkrat klicala ta cifra.. in widm da nism edini.. tko da ne klicm wec nazaj na to haha 😀

iz te številke že par dni dobiva klice moja žena in predlagam, da se niti ne klicari nazaj. Par dni nazaj semprejel tudi mail, v katerem opozarjajo, da se taki klici lahko končajo slabo, ker potem klicatelj sheka vašo cifro ter klicari kamorkoli želi – na vaše stroške. Lahko gre le za paranojo, a previdnost ni odveč …

Včeraj, 25.2.2009 in danes, 26.02.2009 je tudi mene klicala ta številka (0158440119). V obeh primerih je zvonilo zgolj 3 ali 4 sekunde, kar se mi ni zdelo logično – kdo bi, če bi te hotu dobit, vztrajal samo 3 ali 4 sekunde? Seveda nisem klical nazaj, naslednjič če ujamem, bom prekinil.

Tudi že nekaj časa klicari ta številka.
WTF???

Me veseli, da nisem edini, ki ga nadleguje ta tel. številka… Sem že mislil, da se je telefonu zmešalo al pa da imam kakšno skrivnostno oboževalko/oboževalca…:D Mene poleg številke 0158440119 kličeta še številki 0158440117 in 0158440118! Kliče vedno samo 3-4 sekunde, tako da vedno prej prekine preden se oglasim na klic. Sem že večkrat poizkusil poklicat nazaj, pa se vedno oglasi tisti signal za izklopljen telefon oz. za številko, ki ne obstaja – ne vem točno. Kr neki v glavnem… Mi je pa mal čudno, da če res kličejo iz Udin, da se številka začne z 01 in ne z +39, kar je vstopna koda za Italijo – shekana številka? In tud ne vem kaj imajo od tega, ker itak če pokličeš nazaj, ni nič, ker se zveza ne vzpostavi; kliče pa vedno samo 3-4 sekunde, tko da če bi hotl, da se oglasim, bi dlje časa zvonili… in tudi če bi pravi čas odgovoril na klic (da ne bi prej prekinili zvonjenja), bi mi najbrž “samo” “malo” dražje pogovor zaračunalo, če je klic iz tujine, shekati gsma pa se pomojem tkole prek klica ne da… Al pa tud, kaj pa veš, dandanes je vse mogoče in previdnost ne bo odveč;P

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close