Čuden virus Omikron
Od dneva,ko se je vsa ta drama s temi koronavirusi začela pa vse do danes nisem imel nobenih problemov,pa sem v službi vsakdan.Nisem cepljen,pa je vse normalno,nobenih zdravstvenih težav,sem pa opazil,kako so Slovenci naivni in vedno delajo iste napake,predvsem zadnje čase s temi virusi,a nobeden logično ne razmišlja.Kam je izginila gripa in angina,pljučnica,…???Danes je omikron,jutri pride fafamon,pa ne vem ktera imena bodo še prišla.Najboljši virus bo samo BOG.
Na google-u,youtube-u itd. pa vsakdan na milijone laži!
Verjemam v sebe in ne v te svetovne neumnosti!
Anonimno 10529, 12.01.2022 ob 07:00
Od dneva,ko se je vsa ta drama s temi koronavirusi začela pa vse do danes nisem imel nobenih problemov,pa sem v službi vsakdan.Nisem cepljen,pa je vse normalno,nobenih zdravstvenih težav,sem pa opazil,kako so Slovenci naivni in vedno delajo iste napake,predvsem zadnje čase s temi virusi,a nobeden logično ne razmišlja.Kam je izginila gripa in angina,pljučnica,…???Danes je omikron,jutri pride fafamon,pa ne vem ktera imena bodo še prišla.Najboljši virus bo samo BOG.
Na google-u,youtube-u itd. pa vsakdan na milijone laži!
Verjemam v sebe in ne v te svetovne neumnosti!
Tako je.
Ta covid nateg je samo dober test zdrave pameti.
Dve leti že nategujejo s temi sevi in testi, glup narod pa še vedno naseda.
robi9, 12.01.2022 ob 07:31
Tako je.
Ta covid nateg je samo dober test zdrave pameti.
Dve leti že nategujejo s temi sevi in testi, glup narod pa še vedno naseda.
Najbolj ironično je pa takrat, ko ravno kakšnega zagrizenega anticepilca pokopljejo ravno zaradi tega natega..
ne vem318, 11.01.2022 ob 21:59
Nobenih težav, dvakrat negativni hitri test in potem za vsak primer PCR, ter šok test: POZITIVEN
Pozna še kdo podoben primer?
si mislim, da je mozno tudi, da namenoma nabijajo cifre… je mogoce, da imas gripo v resnici… pa ti zato hat ne pokaže, pcr katerega oni dolocajo na kaj testirajo pa pozitiven… cist mozno da so v resnici tam uporabili test za gripo, rezultat pozitiven, tebi pa recejo, da so te testirali na korono… jst nobenmu vec ne verjamem
olala… le cemu PCR? A se vedno ne veste, da so ZDA ukinile PCR test z 31. decembrom? Ze septembra so objavili, da ga bodo, ker pokaze prevec lazno pozitivnih. Ja, tocno to je razlaga.
Simptomi za Omicron, v svetovnem tisku, se popolnoma sovpadajo s simptomi prehlada. V dasnjih dneh so dodali se enega: da se okuzeni ponoci morda celo znoji.
Hej, ze stare mame in stari oceti so sli… ob taksnih okuzbah, presvicat. Severnjaki, kjer je temperatura nizja, so pogruntal savne.
Ne gre in ne gre mi v glavo, da Slovenci tako malo beremo, Da smo povsem pozabili na stoletja stare rcnije. Tako gripohin kot tudi smrekove vrsicke.
In se… PCR test ne more lociti med gripo, prehladom ali herpesom.
Kaj naj recem… svetkrizbozji!
Zdej pa spat, presvicat. V pomoc pa lipov caj mu dajte piti in obkladke na glavo.
In stamperle domacega snopca not. In spit vroce kot najbolj lahko. Potem pa pet kovtrov gor, svicat, da te treba ajmar pod posteljo. In zjutraj bos koraj kot nov. Pa tut ce pr sestdesetih…
Jest grem pa na pir…
fakmi…, 13.01.2022 ob 13:12
Pa se prelubimisluenci… kaj veste o GEO inzeniringu? A?
Se mi zdi, da Slovenija ima pogodbo… pa ce tudi kdo obtozi tole kot terorijo zarote.
Napiši kaj več, prosim, saj smo tu anonimni. Sigurno te bo kdo popljuvali, da si teoretik zarote, a komu drugemu boš dal misliti, tretji bo to vključil v to, kar že ve.. Tudi sama sem se pred več leti smejala, potem zamahnila z roko, kasneje se zamislila, povezala vse informacije, ki so kapljale iz različnih virov, pa je postala slika bolj jasna. Marsikaj zdaj me ne čudi več.
Naty989, 13.01.2022 ob 11:19
Najbolj ironično je pa takrat, ko ravno kakšnega zagrizenega anticepilca pokopljejo ravno zaradi tega natega..
‘Naty989’:
A celo, morš mislt, da kdo umre, ne, a res, a do 2020 ni nihce umrl ali kako…res, eni kot da ste za luno..v zadnjih dneh 2 poznana Slovenca še ne 60letna – in to ne za korono, kot je bilo javno obelodanjeno…a te mislis?
Forum je zaprt za komentiranje.