čuden moški
Moški, sprašujem vas za mnenje in razlago:
Z mojim partnerjem se poznava že dolga leta, ko sva bila še oba poročena. Med nama je bila vedno simpatija. Pred leti sva se oba ločila, se našla, noro zaljubila in vse je bilo kot v sanjah.
Zdaj živiva skupaj in on je vse bolj čuden. Zapira se vase, ne govori, ukvarja se s svojimi hobiji, jaz pa poskrbim za vsa gospodinjska dela. Vse bolj se pritožujem nad njim, on pa se umika in pravi, da me ne sili k delu. Prosti čas največkrat preživljava vsak zase. Zdaj si je še omislil dopust s svojo žlahto, kamor jaz nočem iti. Po vsem tem sem rekla, da ne vidim več razloga, zakaj naj bi bila skupaj, da se bom odselila. On se s tem kar strinja in pravi da mu s tem grozim, ob enem se umika še bolj. Prepričan je, da je on tak kot mora biti, le jaz sem nezadovoljna in kar naprej sitnarim.
Moški, razložite mi, zakaj pričakuje da se jaz prelevim v bitje ki osvaja njega, on pa bo le nezainteresirano čakal in nič naredil. Ali mislite, da je najino zvezo vzel kot končano, saj z ničemer ne kaže, da mu je kaj do zveze. Je možno da si to želi kljub temu da jaz tega ne vidim oz. čutim?
Zdravo!
Izjemno priliko imaš, da si tudi ti privoščiš tvoj sanjski dopust – po dogovoru z možem, ki naj kar gre s svojo žlahto, kamor njega najbolj vleče. Naj ga malo skrbi, kam greš ti in kako in s kom boš dopust preživela. Naj bo malo na trnjih, se ti ni treba javljati vsak dan, samo na kratko se javi, da je vse v redu in da uživaš.
Potem prideta po dopustu vsa navdušena in spočita skupaj, potem pa bo že kakšna iskrica preskočila!!
Lp
Lenna……………..
Kakor bi rekli “južni” bratje……kupi prnje pa beži.
A ti še ni jasno.
Daj prosim te, misli s svojo glavo.
Zakaj se ti umika, zakaj beži vase, zakaj dopust s sorodniki???
A si prepričana, da je s sorodniki, da ni mogoče kakšna “bodoča” sorodnica.
Pamet v roke, pa pokaj dokler imaš čas.
Forum je zaprt za komentiranje.