Cuckarji na obisku
Kako je, ko pridejo partnerji štirinožcev k vam na obisk? Kako se zmenite? Jih spustite skupaj s cucki v stanovanje, v vaše sterilno stanovanje, kjer se nosijo copati? Nataknete tudi psom kaj na tace? Imate kakšno posodo in brikete, da postrežete pasjemu gostu?
Cuckarji so drugače zelo občutljivi na diskriminacijo svojih najboljših prijateljev. Takoj črtajo s seznama gostinske lokale, trgovine, zasebne zobozdravstvene ordinacije, kopališča in letalske prevoznike, ki ne dovolijo vstopa psom. Kako ravnate s psi na obisku, da ne pride do nesporazumov in cuckarji prekinejo odnose z vami?
Menim, da je nase bivalisce vedno pospravljeno in cisto, saj pred obiski, ki se napovejo tik pred zdajci, nikdar ne letimo pospravljat in cistit.
A s stirinozci nimamo tezav, ceprav nimamo psa, so ti pri nas dobrodosli na obisku.
Otroci tudi.
No, s postrezbo zadnji hip najavljenih obiskov pa imamo tezave, ker nikdar nimamo nekih zalog, a kava, caj in sok so vedno na zalogi, pa kaksna malenkost za h kavi se tudi najde.
Jaz spustim sosedovega psa tudi v bajto, on sam pride k nam na dvorisce, izmuzne se med ograjo, ni cisto speljana med sosedom in nami zaradi drevesa( zmenili smo se da ga ne bomo podirali). Mene ne moti, jaz ga rada bozam in objamem, pa vedno dobi priboljsek in potem gre frajer domov :)) soseda tocno ve kam je skliznil, ce ga ni.
Forum je zaprt za komentiranje.