Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice CUBA-Na kakšen način potovati

CUBA-Na kakšen način potovati

Pozdravljeni vsi, ki ste bili na CUBI…

Potrebujem vašo pomoč oziroma mnenje , izkušnje , predlogi,…

Na Cubo bi potovali Marec/April 2010 za 14 dni ,problem pa je da ne vemo kako bi se lotili potovanja , ker bi radi velko videli in tudi počivali bi radi… tako da razmišljam in vidim da imamo samo 2 opciji:
gremo v hotel na all inclusive in si ogledamo samo par stvari , ali pa da spimo v casah in vzamemo rent a car vidimo sicer lahko veliko ampak ni pa pretiranega počitka tako da res ne vem…
Nam bi sicer ustrezalo da bi si vsak druga dan ogledali kakšno zadevo , in da bi imeli kakšnega domačina ki bi nas vozil okoli in po možnosti še govorili angleško …sej vem da imam velike želje ampak vseeno me zanima kaj vi mislite , kakšen predlog , mogoče koga dol poznate , ki bi bil pripravljen nas voziti okoli…

Hvala za vse informacije…

Joj še prosim katere oglede in znaminitosti priporočate , da bomo lažje naredili selekcijo , ker vsega itak ne bomo mogli videti.

Iz prebranih diskusij sklepam, da je v havani dovolj za videt, da 14 dni hitro mine. menda je najbolje rezervirat hotel (polpenzion), potem pa sproti živiš iz dneva v dan??

Pozdravljen, Snoopy

Osebno ti predlagam casa particular in da se seliš iz kraja v kraj je boljše kot pa da si v enem kraju in hodiš na izlete še posebno z agencijo. Videl boš veliko več in bilo bo malo bolj pristno.
Odvisno je vse od vsakega posameznika kaj mu najbolj odgovarja.
Moje mnenje je da hotel v enem kraju za 14 dni ni prava opcija.
Na Kubo se vračam vsako leto in to večkrat pa še nisem pomislil
na hotel.
saludos de, Colon

Pozdravljen Colon ,

ker si že pravi ekspert za CUBO , me zanima če te lahko kontaktiram na zasebni mail za kakšno infomacijo in pomoč?

lp

Pozdravljen Snoopy,

Z veseljem ti bom odgovoril na vprašanja.

040 741 624

Saludos de,

Colon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close