Najdi forum

csa airlaines

če kdo potuje v prago je povratna karta 170 evrov / kar je 40000 sit / takse maksimalo 10000 sit.če greste do ostarave je še 23000 sit.vse skupaj 63000 sit.plus minus 5 jurjev!

malo me moti da so on line cene http://www.csa.cz 10 % višje.nič mi ni jasno!

jasno mi bo šele julija !

julij 2003, 9 dni Češke

Povratna karta za vlak Maribor-Breclav (avstrijsko/češka meja)+karta za vlake (EuroDomino) Breclav-Brno-Kutna Hora-Praga-Plzen-Česky Krumlov-Česke Budejovice-Znojmo-Breclav+spanje (hostli in privat)+preseravanje s žretjem in pitjem (Plzensky Prazdroj/Budvar/Staropramen/Starobrno; knedliki/kachna smažene/zeli/hovezi gulaš…)+razni nepotrebni spominki (male litografije na Karlovem mostu)+vstopnine (pivovarski muzej v Plznu, muzej igrač v Pragi, lutkovna igrica v Pragi,…) = malo manj kot tvojih 63 jurjev…

Se popolnoma strinjam s Comiscfanom. Za koji k***** rabis letalo do Prage?! Saj ko bi vsaj bila Ryanairjeva cena… tiste so vcasih res smesne. A tale tvoja niti slucajno ni smesna :(.

zato da bom prišel spočit v jesenik , recepturju rekel: ahoj , in še isti dan šel na večerjo.štartal bom isti dan ob 8 ! približno ob 9 bom pa že v jeseniku pri večerji!

15 cjazenja do prage.in še 5 ur do jesenika.nisem miga mi mona.tako in tako bom karto kupil na obroke.

14.35 brnik ob 16 praga.ob 18.30 ostrava.na letalu za prago malca.na letalu za ostravo časopisi.

rynair?

Če bi šel z avtom, bi bil pri odhodu od doma ob 8h, v Jeseniku lahko že na kosilu, ne na večerji. Pa še za nekajkrat manjši denar, ko je že to eden od tvojih najpomembnejših kriterijev.

vito, lord nima avta, tut vozniške nima

Aja, pozabil… no ja, z razliko v ceni bi si lahko kupil kakšno še vozno katrco ali jugeca, registrirano, z zeleno karto vred in z že nalepljeno SLO nalepko (sicer strošek 65 SIT) za vožnjo po tujini. Pa še za kakšen smaženi veprovy řzizek in pivo bi ostalo….

ponovno jesenik:

slovenci poznamo češko kot praga , konipite , češke budževice , karlov most in hradčany.o moravski nima nihče nič pojma , zato go kratka predtvaitev takoj ko mi jana smerdlova in lazne jesenik pošlje prospekte na

http://users.volja.net/magicni

ponovno:

jesenik je največji kraj / občina / pod katero spadajo terme jesenik , črnohorsko sedlo , praded, peters ston in ramzova.jeseniške terme so hidrokarbonatne brez žvepla.eno najpomembnejših in najdražjih čeških term / dražje so samo marianske lazne , karlovy vary in teplice brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , najmanj 10 jurjev /

začetna cena za enoposteljno sobo je 20 evrov , maksimalna 50 evrov.z polnim penzionom in bazeni.

sedaj pa najbolj bistveno:

od ljubljane do jesenika je 700 kilometrov.in sedaj dragi vito mi razloži kako boš z katrco ki zmore največ 100 kilometrov na uro za kosilo v jeseniku.če se štarta ob 8.spedy gonzales , gas do daske , z množico prometnih prekrškov in za najmaj 50 evrov cestinin se bo spedy gonzales v jeseniku ob 5 popoldne.po 10 urah tiščanaj gasa do konca.v ta čas sem vštel tankanja in meje.in vstavljanje zaradi prehitre vožnje.

suma sumarum z bakšišem najmanj 100 evrov , 2 tanka bencina / 70 litrov po 200 sit je 14000 /
ste za 150 evrov v jeseniku / ena smer /

sedaj pa najlepše:

povpratna karta do do ostrave in nazaj z vsemi taksami je 65000 sit , malica in časopisi vključeni , kar je 300 evrov.

kako v jesenik pa se odločite sami.moram pa reči d animate pojma kje točno je.
ni v bližini prage, v katero lahko spedy gonzales pridemo v 5 urah iz ljubljane.in tankom bencina / ena smer /

z tem debata o jeseniku zaključena.čez dobber mesec ali dva na gorjem web naslovu

Lord, mislim, da ti nimaš pojma o Moravski, ne pa (mi) vsi ostali. Če poznaš ene toplice, še zdaleč ne pomeni, da poznaš Moravsko.

Lepo je lahko tudi če nisi v toplicah. Mogoče bi lahko kdaj poiskusil tudi to ,)

Lord…. včasih ko naletim na tvoj post in tvoje promoviranje toplic dobim občutek da si en “ubogi 60-letnik, brez zob in revmo v vsaki mišici”. Dej prosim nam mal prizanesi s temi tvojimi toplicami in eseji o njih…
A

o moravski vem več kot mnogi.nenazadnje imam sposojene kar tri popotniške voziče.

csa airlaiens.ni dvoma !

lord, to da imaš sposojene tri vodiče ne pomeni da kraje tudi res poznaš. jaz imama v torbi že cel mesec karto haife, ampak če bi me človek zdaj postavil tam, se mi še sanjalo ne bi kam naj grem

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-)))))))))))))))))))))))))))))))) :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lord, tole je pa že skoraj tvoja izjava leta. Zdaj dokončno verjamem, da si odličen humorist.

Ko bi vsaj delovalo. Jaz imam v predalu hranilno knjižico, pa kar nič ……

Btw, s katro se da brez tezav peljati tudi 130km/h, kolikor je omejitev na AC :).

predvsem sem se naučil nečesa:

če na dopust ne hitiš, če planiraš vaj pol leta prej , če veliko ur previsiš na internetu , odkriješ marsikaj kar ni v izložbah turističnih agencij.za jesenik sem se odločil, za csa airlines tudi , a meje resnično zvilo ko sem videl koliko stane penzion v karlovi studenki , termah 20 kilometrov od jesenika.

250 kron z sobo / dvopostelna / in tremi obroki hrane.upoštevanje povprečnega dodatka 30 % je cena tam nekje 350 kron.10 evrov.

kaj na to porečejo slovenski , avstrijski in hrvaški hotelirji?

dokaz več da se velja izogniti velikim mestom.pa tudi v pragi ni pretirano.tovrstne ponudbe so od 20 evrov dalje – če pa hočete v pragi twc sobo , in se niste prej oglasili v iliriki , bo 50 evrov za penzion v pragi verjetno premalo.največ kar lahko zapravite penzionsko v jeseniku je 50 evrov / hotel preissnitz , single room , btwc , penzion , bazen /

pri nas za 50 evrov komaj dobite topolšco:
– penzion 8900 sit
– doplačilo 1500 sit za single room
– 400 sit balkon
= 10800 sit dan , 50 evrov = 11750

če ne zahtevate starega dela hotela vas avtomatsko dajo v novi / če je prosto /
doplačilo 600 sit

vse na dan !

Lord, tebi očitno res še ni kapnilo, da ljudje oz. popotniki, ki zahajajo na ta forum,
– NE potujejo z agencijami,
– jih NE zanimajo penzioni za 50 evrov in
– NE letujejo v toplicah…

No,no, ne se razburjat…..naj človek pove svoje !!

zakaj bi se razburjali, zlasti na internetu.delitve na te in one je bilo na slovenskem dovolj, ne in da – ji, dajte no!na tem forumu so od ultra popotnikov / vse zastonj / do ultra turistov / vse najdražje /
zakaj pa ne z agencijo če se v tokvinu pozna?

lep primer je istra , recimo hotel sol v umagu.agencija vam da za 6 jurjev polpenzion, res je da zaračuna 2 jurja.lahko vzamete tudi gotovino z sabo in kartice.recimo da vas okradejo , voučer vam še vedno ostane.je vredno iti na doust da pridete isti dan domov?

in ne se razburjat , smo v demokraciji !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close