crveni otok – parkiranje
Ja, jaz imam isto v spominu, če gre za Crveni otrok tam okoli Rovinja. Nisem nikoli bivala tam, smo se pa hodili z gliserjem tja kopat (ahh, mladost ti moja….) in kolikor se spomnim, avtov tam. Verjetno parkiraš v trajektni luki okoli Rovinja, kje in kako točno pa se pozanimaj tam, kjer ste dopust vplačali.
to vprasanje je tudi mene morilo,ko smo sli za 1.maj tja..ko boste prisli v Rovinj,se drzite proti smeri proti pristaniscu..Tam bos videle,da je modro bela hisica,na kateri pise parkirisce za goste hotela Istra..Tam povejte tistemu na rampi,da greste v hotel..Oni potem pridejo s kombijem,moz pelje za njim na njihovo varovano parkirisce in ga pripeljejo nazaj..Potem pa vas z ladjo-carter odpeljejo do hotela..Mi gremo naslednje leto spet,je tako lepo,da se danes ne morem pozabiti..Pa ce imas otroke,je to raj za njih-igralnice,animacije..Brez skrbi,vse je urejeno tipi-topi..Uzivajte Maja
Mi smo bili lani in parkirali direkt v pristanišču, ker je bil prostor, sicer pa imajo neko varovano parkirišče par minut od pristanišča.
Parkiraš lahko samo, ko pokažeš voučer za hotel. sicer ne vem, ampak proti plačilu se po moje da.
Sam Crveni otok je super, prav tako hotel. Kar meni ni bilo všeč so meduze :(((( teh pa na stotine….in se posledično nismo kopali v morju.
Forum je zaprt za komentiranje.