Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek črno blato

črno blato

Nekaj sem že iskala po brskalniku, pa ne najdem odgovora, ki bi mi pomagal.

Naša triletnica je nekaj časa zadrževala blato, ki je seveda, ko ga je izločilo, bilo zelo trdo.
Sedaj pa kaka normalo, brez težav gre na kahlo, blato pa je včasih malo črno, ne ves izloček, ampak samo en delček, kot da bi bilo na začetku bolj trdo in črno.
Je sicer veliko zelenjave, sliv, fig, kompotov…Ne vem, ali naj povprašam zdravnika. Ima kdo podobno izkušnjo?

Če poje veliko pese ali sliv, se lahko blato obarva tudi od tega.

Morda hrana z več železa (špinača ipd…)??

Blato se obarva zelo temno po hrani, ki vsebuje veliko železa, zato kar brez skrbi, če sicer nima drugih težav.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vseeno vprašaj zdravnika!

jaz sem trenutno noseča in mi je zdravnica predpisala ene vitaminske tablete, ki vsebujejo tudi železo – ma, je tako črno… Tako da lahko, da je kriva hrana z veliko železa.

hrana bogata z c- vit. lahko obarva blato črno, prav tako še borovnice, pa pesa in še bi se našlo kaj. potem so tu še hrana bogata z železom, pa železovi preparati. če bi bilo blato črno zaradi krvi, običajno ni trdo, temveč sluzasto, lepljivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close