črna pika v vidnem polju
Meni je bilo na pregledu očesnega ozadja pojasnjeno, da je to odstopljena steklovina, sicer ni nevarna, pomagat se pa ne da nič.
Tako, so tudi meni razlozili, po 15ih letih se ni nic bolje in tudi ne bo.[/quote]
tudi jaz imam tako že od srednje šole, pik je malo več kot na začetku, je tudi bila sprva samo ena…je pa baje to na steklovini, tako je rekel oftalmolog…nič nevarnega, se pa navadiš, če pogledam v belo steno, vidim te pike, kar nekako priplavajo s strani očesa v ospredje…stara sem pa 34 in nima to veze s starostjo..
Tako, so tudi meni razlozili, po 15ih letih se ni nic bolje in tudi ne bo.[/quote]
tudi jaz imam tako že od srednje šole, pik je malo več kot na začetku, je tudi bila sprva samo ena…je pa baje to na steklovini, tako je rekel oftalmolog…nič nevarnega, se pa navadiš, če pogledam v belo steno, vidim te pike, kar nekako priplavajo s strani očesa v ospredje…stara sem pa 34 in nima to veze s starostjo..[/quote]
Jaz sem stara 28 in 15 let nazaj mi je sosolka bliskavico fotoaparata prizgala cisto pred ocmi. Takrat so se mi pojavile pike.
Forum je zaprt za komentiranje.