črna jakna
Iščem črno prehodno elegantno jakno, srednje dolgo. Čisto tanko kot anorak, telirano, enostavno, brez raznoraznih okrasnih šivov. Problem je v tem, da imajo v trgovinah samo zimske plašč in debele jakne. Ali so na prehodna oblačila kar pozabili:-) Skratka, če je katera slučajno kje v Ljubljani videla takšno jakno kot jo iščem, naj prosim napiše.
Hvala in lep pozdrav,
Maja
Jaz sem šla včeraj v trgovino od IUV (industrija usnja Vrhnka) in našla ogromno lepih usnjenih jaken. Od najbolj preprostoh pa do čisto modernih. Aja, jaz sem šla v tisto trgovino, ki ima blago z napako. Kupila sem jakno, ki je ima samo en šiv napačno zašit na zunanju strani, praktično neopazno, zato je stala le 23.000 sit. V redni prodaji bi stala sigurno še enkrat toliko.
Jaz sem lani kupila tako v stefanelu v emporiumu in sem dala zanjo 45.000 sit drugače pa imajo v zari take zelo lepe tanke, takoj ko notri prideš naravnost in so okoli 25.000 sit. Je pa res da so drugačnega materiala, neko blago ki se po moje kar veliko prime nanj in je za čistit zoperno. Poskusi stefanel, mogoče še imajo kaj podobnega.
Forum je zaprt za komentiranje.