Najdi forum

Črna gora

Letos bi šla z družino na dopust v Črno goro.Tisti, ki ste že bili – napišite svoje izkušnje (pohvale ali kritike) o hotelu Plavi horizont v Radovićih in hotelu Tenta v Risanu. Nekako se odločamo med tema dvema…Kakšna je hrana, plaža…

mi smo bili v Plavi horizont. stvar je taka: če nisi ultra zahteven gost, vam bo všeč. sobe so renovirane, niso sicer neki presežek, v sobah lcd, hladilnik, klima, to nimam kaj rečt. hrana dobra. za mnenje glede črne gore, za moje pojme porihtano.

plaža, če imate male otroke, sanjska. izposoja pedolinov, možnost sprehajanja ob zalivu na vsako stran. je pa plaža takšna, da je peščena za otroke, plitva kar daleč noter, tako da je ful aktivnosti v vodi, ob straneh zaliva pa tudi divja, in tudi porihtana. če te zanima, podaj mejl, pa ti pošljem par fotk, kako tam izgleda. res ni nekega ful življenja tam, na plaži en restavrant z živo muziko po večerih, za vse ostalo bi se bilo treba kam peljat. za male otroke in umirjen dopust, tapravi naslov.

glede čistoče, plaže ful porihtane, koše na plažah praznili zjutraj in zvečer, sem bila fejst presenečena nad tem, cene nekje take kot pri nas, v notranjosti ČG vse dosti ceneje. pa pričakovala sem počasnost črnogorcev in bila prav presenečena nad hitro postrežbo s hrano in pijačo. sicer vse kar sem do sedaj čula se mi čudijo nad dobro postrežbo, ampak res je bilo tako.

obvezno priporočam en dan da reskirate in si ogledate budvo, sveti štefan, njegošev mavzolej, skadarsko jezero. je kaj za videt.

nas je črna gora ful prevzela s prelepo naravo in mislim da bomo še kdaj šli.

če te še kaj zanima, pa kar vprašaj. upam da sem kaj pomagala pri odločitvi.

aja, šli smo preko relaxa.

Hvala za tako izčrpne informacije…super, mislim, da bomo šli v ta hotel. Drugač smo pred tremi leti že bili v črni gori, ampak smo se skoz vozili in nismo letovali dlje časa ob morju. Ja naravo imajo res ful lepo, mi smo šli tudi čez Durmitor…noro, pa mavzolej smo obiskali , pa Cetinje, pa Skadersko in potem smo šli še v Albanijo…tam je bilo pa bolj hudo…
Ja tudi mi bomo šli z Relaxom.

A ste imeli sobo oz. balkon s pogledom na morje ali na park??? Imam že slabe izkušnje, ko smo doplačali za morsko stran, ki pa je ni bilo… pa ni bil to Relax.. Zato me zanima, če se sploh splača doplačati za morsko stran…

mi smo imeli sobo s strani pogled na morje, pa nismo plačali pogleda na morje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close