Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Črna gora – Sutomore – hotel Nikšič

Črna gora – Sutomore – hotel Nikšič

Pozdravljeni,

ali ima kdo od vas izkušnje z dopustom v Črni Gori, Sutomore, v hotelu Nikšič. Če imate, bi prosila, da jih delite z menoj.

Najlepša hvala in lep pozdrav. Nemy

srakoper, tole je zgubljena bitka, se mi zdi..

Pozdravljeni! Moji starši so bili lani v tem hotelu.Nič ni bilo tako kot bi bilo treba.Hotel nič posebnega,v sobi jima je miš jedla pršut,plaža je takšna,da eden na drugem skoraj ležijo,hotelska plaža je za plačati…Zvečer pa do jutranjih ur galama,pijanšina sex na plažah,svinarija…Šla sta enkrat in nikoli več.Budvo bolj hvalijo.Sicer je pa tam doli bolj raj za mlade.

Nemy!!

Kljub temu, da sem zaljubljena v Črno Goro ti ta hotel ne bi svetovala, ker je dejansko tako, kot je napisal montenegro. Pod hotelom so manjši lokalčki v katerih je muzika do poznih ur, potem se pa ljudje še vsaj dve uri spravljajo spat……v bližini je nova diskoteka……..če hočeš mir, ga tam ni…….plaža je polna saj je v Sutomoru železniška postaja in čez vikend pridejo tudi ljudje iz notranjosti države……..

Ne vem, kako boš potovala (z avtom? letalom? avtobusom?).Vedno potujemo z avtom in ni mi žal……..raziskali smo že skoraj celo državo.

Ne obremenjuj se z nastanitvijo, saj imaš skoraj na vsakem koraku domačina, ki maha s tablico ROOMS ali APARTMAN, po precej ugodni ceni. Če ti nastanitev ni všeč, se vsedeš v avto ….do drugega domačina s tablico…….

Prvo leto sem doživela rahel kulturni šok, ampak……….je vredno…….ljudje te nosijo po rokah…..slovence obožujejo……..

To so moje izkušnje……..tvoje pa……..mi jih sporočiš, a ne??

ravnokar prisla iz Sutomora-hotel niksic.ni tako slabo,kot pravijo.za ugodne cene-ne mores pricakovati boga in pol.ljudje so prijazni,hrana cudovita,sobe skromne a ciste,edina pripomba glede cistoce plaz,a tudi glavno svinjarijo so na koncu pocistili.kaj naj recem -zanimiva izkusnja-nekoc se vrnem.kar se pa tice lokalov in dzumbusa-na kratko-tisti ,ki tega ne prenese naj gre na samotni otok.lep pozdrav.urska

zanima me hotelj NiKŠIČ v Črni Gori.Kašnaje plaža in hrana.

LEP POZDRAV.LANSKO LETO SEM BILA V HOTELU NIKŠIĆ V SUTOMORU.HRANA JE BILA ODLIČNA-PRIDIH DOMAČEGA,TAKŠNE HRANE NE NAJDEŠ NIKJER VEČ.HOTEL JE SICER SKROMEN,A ČIST,LJUDJE PA PRIJAZNI.S PLAŽAMI PA JE TAKO,ČE JO POČISTIJO JE V REDU,MORJE LEPO.PO PRAVICI POVEDANO SE BOMO LETOS SPET ODPRAVILI V ČRNO GORO-RAVNOKAR IŠČEM UGODNO VARIJANTO.ČE SE ODLOČITE ZA TA DOPUST-BO TO ZA VAS PRAVA ODLOČITEV-KAR POGUMNO,NE BO VAM ŽAL.ČE VAS PA ŠE KAJ ZANIMA-PA SAMO VPRAŠAJTE.LEP DAN ŠE NAPREJ.

Letos se prvič odpravljamo na dopust v Bosno hotelj Zenit.Prosim,če mi lahko kdo napiše kaj več o tem.

Pred par leti je bil hotel Zenit podrtija najhujše vrste, v katerega še na wc večina ni hotela – naj te ne zavedejo slike v katalogih.
Mogoče so ga prenovili (upam), sicer ne bi rad bil v vaši koži(dopustu).

POZDRAV!
MI SE ODPRAVLJAMO V SUTOMORE HOTEL NIKŠIČ KAKO JE KAJ Z PARKIRNIM PROSTOROM PRED HOTELOM?

Pozdravljeni! To je predvsem za moni! S punco sva se vrnila iz sutomora pred 10 dnevi. Lahko napišem le to da je bilo pred hotelom še precej parkirišča prostega saj se še ni začela sezona. Tam pravilo domačini, da se začne sezona po 10.7 se pravi ravno v teh dneh. Na parkirišču je mesta za cca 30 vozil. Sicer se pa splača iti v apartmaje cene se gibljejo od 5€ junij-10.julij in september ko je pa sezona tj 10.7- konec avgusta 8€. Vsaj mi2 sva našla tak apartma povrh vsega je nov pa še tv in klimo imaš not. Če bi se kdo odločil da gre v ta apartma me naj kontaktira na dj_shark_y@hotmail.com…. LP in uživajte na dopustih v MNE.. 🙂

POZDRAVČEK!

Se zahvaljujem za odgovor morda veste ali je res ,da je veliko tatvin avtomobilov v črni gori .še nekaj me zanima mi se odpravjlamo z avtomobilom iz celjaproti Črni gori ali je kje bližnica do cilja.LP MONI IZ CELJA.

Pozdravljena
Moja mama je ravno prisla od tam, 09.09. in to z prebavnimi motnjami. Sobe so sicer res delno obnovljene, kopalnica ima celo fen, vendar balkonska vrata z luknjo v steklu in ko piha ni ravno prijetno. Kar se pa hrane tice, groza ostanki od prejsnjega dneva, omake sumljive kakovosti in sadje narezano na krhlje in skoraj gnilo Vem, da ima hotel le dve zvezdici vendar jih ne zasluzi.Skoraj polovica dopustnikov je bila bolanih in so morali prositi v hotelu za crni caj, ker ga je zmanjkalo in prepecenec. Toalete blizu recepcije poplavljajo, plaza je zamazana….nikoli vec. Napisali smo pritozbo na agencijo vendar ni bilo odgovora. Jaz ta hotel odsvetujem boljse da greste v Becice ali kam drugam. Lp

MOMI

HRAHA JE RES ,DA VSE PREKUHAJO PORABIJO VSE KAR OSTANE OD OBROKOV.
DOMAČINI SO RES PRIJAZNI KAR BI MORALI POSTORITI JE DA BI MALO OČISTILI OKOLICO IN OBNOVILI HOTEL.SAMA ČRNA GORA JE ZELO ZANIMIVA IN LEPA ZELO POCENI IN POČUTIŠ SE DOBRODOŠLEGA ,KAR NA HRVAŠKEM NE DOŽIVIŠ.

26.07.2010
Pred dvema dnevoma smo prišli domov iz Črne Gore in moram povedati, da je hotel Nikšič eden izmed najboljših destinacij do sedaj, ki sem bil na dopustu. Hrana odlična, da o plaži in morju sploh ne govorim. Hrvati se lahko skrijejo. Tam so ljudje prijazni, zadovoljni in nasmejani.
Slovenci smo zakon tam, dobesedno te nosijo po rokah.
Cene so nizke, na primer pivo na plaži samo 1€ hamburger 1,5€
Če se bo kdo odločil za hotel Nikšič mu nikoli ne bo žal.

Tudi moji starši so se pred kratkim vrnili in bili zelo zadovoljni.

Dare,
praviš vse skupaj je super od plaže do… na slikah je videti vse skupaj prav obupno ?!?! Ali si res presneto nezahteven oz. si le redko kje že bil ?

Živjo,

kot vidim so negativne izkušnje predvsem iz leta 2008, zato me zanima mnenje nekoga, ki je bil tam letos. So hotele prenovili? Kako je s plažami in kakšna je hrana?

Hvala za hiter odgovor

Bil sem v hotelu nikšič, sobe so prenovljene in klimatizirane kaj se tiče hrane
je odlična imaš na razpolago štiri vrste od zajtrka, kosila in večerje.
Plaža je čista in urejena, morje pa čisto.
Priporočam vam, ne bo vam žal !!!!!!!!!
L.p.

Letos gremo že drugič zapored! Hotel s tremi zvezdicami je uredu(klima,balkon,tv,kopalnica,…). Hrana SUPER! kar se tiče džumbusa, v notranjost se ne sliši skoraj nič! je pa res da se dogaja non stop nekaj. plažo so lani usako jutro spucali tako da je bila urejena, parkirni prostor za avto je tudi velik. Upan da se bomo letos imeli tudi tako lepo kot lani. aja majo pa foro u kantini, nimajo več ko 2 deci kozarc tak da se kar nahodiš od pjače do mize =D. lep pozdrav, danes gremo dol!

že tri leta letujemo v črni gori ni boljšega kot sutomore poceni nosjo nas skoraj po rokah zelo prijazni zabava na plaži vsako leto je boljše gremo 19 avgusta v hotel nikšič za to ceno je zakon žurka do jutra pridite ne bo vam žal

Od Budve naprej proti Uljcinju, je čistoča in urejenost velik problem. V Sutomoru praktično ne vidiš smetnjaka. Ob cesti pa ležijo kupi plastenk, PVC vrečk, pločevink in ostalega. Kontejnerji, kjer pač so, so odkriti in polni in se redno ne odvažajo, poleg njih pa še za en kontejner smeti. Okoli njih pa neznosen smrad. Res neurejenost je problem tistega okolja. Sicer pa so lokali ob plaži urejeni, pestra in cenovno ugodna ponudba. Zvečer pa ima vsak lokal svojo glasbo, tudi živa glasba. Plaže sicer urejene, vendar velika gužva, še posebno med vikendi, ko iz notranjosti po železnici Beograd -Bar prispe poln vlak kopanja željnih kontinetalcev, ki za seboj pustijo vso nesnago.

Pozdravljeni
Mi potujemo letos prvič, vidim da ni nikogar, ki bi komentiral kako je preživel dopust letos.
Kako je kaj z zdravstveno oskrbo?
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close