Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice črna gora dopust pomagajte

črna gora dopust pomagajte

pozdrav
nameravam na dopust v črno goro ,pa me zanima tisti ki ste že bili malo pokomentirajte,
nameravamo apartma najti ko pridemo dol ,ali je to riziko ,kakšne cene se vrtijo za apartma kam it
kateri kraj

hvala vam

in sicer 26,7 za 14 dni

Čisto vse odgovore in slike ti najde Google. Uporabi ga.

Črna gora, bili tam, cenejši apartmaji kot na Hrvaškem. Če si na odprti obali, je gneča … če si v Boki Kotorski, je pa voda poden. Žal, mi smo bili v nekem mestecu pred Kotorjem. Vsak dan smo lahko gledali fensi jahte, ki se vozijo v Kotor, na morju pa oljni madeži, včasih plavajoče smeti. Ta mesteca so večinoma v lasti Srbov, vikendašov, precej neurejena, ponekod smrdi po kanalizaciji. Meni kvaliteta morja nekaj pomeni, zato nisem bila ravno srečna. Smo pa obredli malo okolico, Kotor je res fantastičen, šli smo do Njegoševe rodne hiše, pa muzej, vse to je lepo.

Apartma najdeš tudi tam, tako da to ni riziko. Vprašanje kaj pričakujete od dopusta. Če je to zabava, je Budva sigurno pravi kraj za zabavo, tudi za dobro jedačo. Seveda je ceneje, če se odmaknete od morja samo čez cesto so cene hrane in pijače cenejše. Črnogorci so izredno prijazni in gostoljubni in jim prav nič ni težko.

Priporočam ogled Kotorja, eno najmodernejših marin v Tivatu, Lovčen, Cetinje, Skadarsko jezero, Reko Crnojeviča, vsekakor Ado Bojano, priporočam tudi raft na Tari (to se dogovorite kar na korzi v Budvi)…

Črna gora je prelepa, res pa Slovenska plaža ni presežek. Potem je že bolje, da se odpeljete mimo Jaza do Ploč, ali pa proti Petrovcu na moru, Buljarici, Baru, Copacabana v Ulcinju …

Pozdravljeni,
zanima me kako je s carino, če pelješ čez nekaj alkohola?? ali zelo pregledujejo??

Lp

Mi smo 4 leta zapored hodili na dopust v crno goro in niti enkrat (tja in nazaj) nas na meji niso pregledovali. Samo dokumente. Cariniki so pa zelo prijazni, ce ni bilo guzve smo se po navadi zapletli v kratek pogovor z njimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close