Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek črn otrok dveh belih staršev

črn otrok dveh belih staršev

Čeprav imam belo ženo in nikdar nisem seksal z nobeno drugo, je moj otrok ČRN. Kako je to mogoče?

Še dobro da nisi s katero drugo, potem bi res lahko mislil da je zaradi tega 😉

A veš tega… Je bil belec misionar v črnskem plemenu v Afriki. Nekega dne ga k sebi pokliče poglavar plemena in pravi: Moje pleme vsi črni… žena pa je rodila belega otroka. Kako je to mogoče? Misionar mu pokaže čredo ovc in pravi… Vse ovce so bele, le eno jagnje je črno. Kako je to mogoče? Poglavar na to… Če boš ti tiho, bom tudi jaz.?

Čudeži se dogajajo ne…  ?

Odgovor na objavo uporabnika
Ime namesto vzdevka, 19.12.2021 ob 11:05

Čeprav imam belo ženo in nikdar nisem seksal z nobeno drugo, je moj otrok ČRN. Kako je to mogoče?

se dogaja

http://img.memecdn.com/how-did-you-get-that-black-baby-oops-i-mean-eye_o_2646267.jpg

Lej, marsikdo tega dejstva noče sprejet ampak takle je.. če je ženska seksala z črnim moškim se je njegov zapis zapisal v njej.. sedem let je potrebno da se zapis izbriše.. zato otroka ne deljate taki ki se je gonila naokoli ker boh ve kwa bo ven prišlo..

Zdaj pa udriii mujoooo! ??

Zartrose izven profila, 19.12.2021 ob 12:27

Lej, marsikdo tega dejstva noče sprejet ampak takle je.. če je ženska seksala z črnim moškim se je njegov zapis zapisal v njej.. sedem let je potrebno da se zapis izbriše.. zato otroka ne deljate taki ki se je gonila naokoli ker boh ve kwa bo ven prišlo..

Zdaj pa udriii mujoooo! ??

Nehaj pit, resno.

Epic Fail, 19.12.2021 ob 11:17

A veš tega… Je bil belec misionar v črnskem plemenu v Afriki. Nekega dne ga k sebi pokliče poglavar plemena in pravi: Moje pleme vsi črni… žena pa je rodila belega otroka. Kako je to mogoče? Misionar mu pokaže čredo ovc in pravi… Vse ovce so bele, le eno jagnje je črno. Kako je to mogoče? Poglavar na to… Če boš ti tiho, bom tudi jaz.?

Čudeži se dogajajo ne…  ?

Ll

Lol. A pol mislš, da ma avtor črnga psa doma?

nasvetek, 19.12.2021 ob 12:33

Nehaj pit, resno.

A vodo? ker alkota jaz ne pijem. ??

A ti to resno verjameš al sam mal provociraš?

sam da ne laja pa je ok.

umij ga ce je crn, a vode in mila tud nimas?

Posvojen je.Čisto enostavno.

To je tko kot pri labodih. Mladič je naprej črn, potem pa postane bel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close