Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Crikvenica, Selce, Novi Vinodolski

Crikvenica, Selce, Novi Vinodolski

Letos si nisva nič rezerviralala za dopust. Sedaj sva se nekako odločila da bi šla nekje relacija Crikvnica, Selci, Novi Vinodolski. Pozna kdo te kraje, kam se splača ? Sva dva odrasla, a bi vseeno rada da ni prevelike gužve in da je plaža fajna… Iskala bova privat sobo s kopalnico. Kaj priporočate?

Ojla!
Jaz sem vse natančno pregledala, ker odhajamo v Crikvenico, zato ne it v Novi vinodolski, je totalno brezveze.
Selce ok, crikvenico sem izbrala zaradi lepih plaž, čeprav je gužva.

Crikvenica? No ja, kakor za koga. Moja starša sta bila lani v hotelu blizu centra in sta bila zelo razočarana. Je grozna gužva in zvečer ter ponoči nobenega miru. Samo razgrajanje. Je pa odvisno od kraja nastanitve, jaz govorim za bližino centra in sam center. Plaže so luštne.

To je res, ampak Crikvenica ima mislim da 14 km plaže, in ni treba bit v centru na glavni mestni plaži!

Itak da ni treba biti tam v centru, samo povedala sem kako je bilo, sem pa tudi navedla da pišem za center ali bližino centra. Kaj se pa dogaja izven pa ne bi vedla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close