Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice cres-martinščica nujno!

cres-martinščica nujno!

zdravo, moje ime je maja..z mojo družino gremo na morje v cres.martinščica in me zanima če ima že kdo izkušnje z tem? pač potrebujem informavcije, kakšna je plaža, kako dolgo je do emsta ali lahko greš peš?ali je v martinščici kakšna restsvracija z hrano? ob plaži ali so kakšni bifeji ob plaži? 🙂 pač proosim če bi lahko te informacije dobila še danes, ker jutri gremo 😉
hvaala za vse informacije 😉 povejte veliko kako je bilo v martinščici? 🙂

Glede na to, da jutri greste, se pusti presenetiti. Oziroma, če ti povemo po resnici, boste doma ostali?

ampak nekje smem brala da je zelo fajn…ampak hočem še dobiti malo več informacij..

Če jutri greste, boš že jutri sama začela nabirat informacije. Bodo najbolj verodostojne.
Za prvo silo lahko pa tud strička gugla kaj vprašaš, marsikaj ve, recimo tole

jooj…a li lahko prosim kdo iz svojih izkušenj pove…vse sem preiskala ampak ljudje malo pomislite da je tudi fajn slišati še kakšne ljudi iz svojih lastnih izkušenj 😉

Joj, no. V google vpišeš “cres martinščica izkušnje” in dobiš še pa još zadetkov. Na hitro tole, veliko informacij:

pa še slikce:

Velikokrat me čudi, da prav mladi ljudje (zate sicer ne vem, koliko si stara), ki naj bi zrasli z internetom, sploh ne znajo priti do informacij na tem istem internetu.

Evo, še informacij:

preden si rezervirala-se odločila. kaj boš, če ti vi rečemo, da je slabo, grozno? ostala doma, odšla nekam drugam?

meni je martinščica tako-tako. ni mi preveč všeč, ni pa slabo. bila enkrat, ne vem, če bi še šla?

mlajši niso zrasli z internetom, kot ga poznamo mi, mal starejši, iz predguglovskega obdobja, ko si dejansko moral brskat po netu, da si našel kaj uporabnega 🙂

oni obvladajo FB, pa FB in FB … pol pa dolg časa nič, pol pa mogoče komu kapne da lahko proba kaj poiskat v guglu 🙂

Meni tudi Martinščica in cel tisti konec ni všeč. Sem bila enkrat dva dni, pa smo šli potem raje drugam naprej. Tam res ni kaj početi, ni sence, umazano, vse bolj tako. Bolj za reveže brez idej in denarja.

Meni je bla Martinščica všeč, mi smo hodili v Miholaščico, ena vas prej;) smo pa šli vsak dan do Martinščice pa nazaj…. gostiln je dovolj, slaščičarna je tudi vredu….market je tudi dobro založen…za kopanje je pa tko tko, sence ni veliko…pojdi naprej do kampa Slatina, tam je pa menda vredu;) je pa predvsem mir…. Lepo se imejte!!!!

Martinščica in tist konc je ena tuga, ampak tud ta tugo moreš probat, da vidiš kako je drugje lepo, hehe.

koliko minut je od martinščice do slatine-campa? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close