Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek covid testa glava boli od palčk

covid testa glava boli od palčk

Ko sem šel za covid testa pa ko so mi dali na levi strani  nosnice  palčko  me je za  1 ali 2 ure začel  glava bolet nehal je ko sem šel spat ampak nato nasleden  dan spet pa ni nehalo 3dni  se sprašujem  da ni v palčkah  malo  tega grafitina.

Vladi nezaupam niti nč  20let obljubljajo in lažejo in kradejo  in še to hočejo da se nas kontrolirajo  kot na Kitajskem.če te vlada jebe je tvoja dolžnost se borit proti.

Kaj pa je to grafitin?

V službi se testiram 2X tedensko, 1X na teden HAG test, vcasih tudi 2X.

Testiralo me je že vsaj 30 različnih oseb, v Sloveniji in na Hrvaškem.

Brez kakih posledic.

Odgovor na objavo uporabnika
Ched, 06.12.2021 ob 17:58

Ko sem šel za covid testa pa ko so mi dali na levi strani  nosnice  palčko  me je za  1 ali 2 ure začel  glava bolet nehal je ko sem šel spat ampak nato nasleden  dan spet pa ni nehalo 3dni  se sprašujem  da ni v palčkah  malo  tega grafitina.

Vladi nezaupam niti nč  20let obljubljajo in lažejo in kradejo  in še to hočejo da se nas kontrolirajo  kot na Kitajskem.če te vlada jebe je tvoja dolžnost se borit proti.

Imas prav! Grafitin, borba, fasizem.

HAGT testirala sem se letos v Grciji, Spaniji, Italiji in pri nas pogosto, seveda se tudi samotestiram, povsod  vse brez problemov, razen testiranja na Pogacerjevem trgu, Zd LJ, kjer ti zabijejo palcko v nos do konca in potem se vrtijo. Solze se itak kar same od sebe vlijejo, cutis pa tudi se kar nekaj ur po testiranju, da je nekdo tam saril. Zaposlena na MOL je povedala, da tako grdo testirajo po narocilu Jankovica, da bi se cimvec ljudi slo cepit, ker testiranja ne bi vec prenesli

To je pa tako. Kot ti porinejo palčko v nos, ti vstavijo čip in posledično boli glava, ker se čip skuša povezati s sateliti.

Grafitin imaš v glavi namesto nevronov.

Glava te boli zaradi vstavljenega čipa, očitno je telo zaznalo tujek.  Pazi, da ne pride so sepse.

Izklopi vse kable gospodinjskih aparatov, TV-ja, radia, mikrovalovke, opekača – skratka VSE naprave na električno napajanje ven iz vtičnic!

Če imaš budilko na nočni omarici, jo umakni.

Telefon izklopi in ga daj čim dalje stran od sebe.

Ne uporabljaj brivskega aparata, samo žiletke.

Če imaš bojler za gretje vode, ga izklopi.

Skratka, pazi, da imaš okoli sebe čimmanj elektromagnetnega valovanja,  UMTS, sploh pa  5G valovanja, zato moraš čimdlje stran od električnih naprav.

Pri navadnem testiranju ti ne gredo tako noter v nos, je čisto ok, pri PCR testu pa ti gredo ful noter, tako da začneš jokat, solze ti pritečejo. Na PCR test sem šla samo 1x in potem me je po parih urah tako glava začela bolet, da ni pomagal noben tablet. Sploh nisem mogla ne gledat, ne govorit zvečer, ne hodit. Najhujši glavobol v življenju. Kovida nisem  imela.

Redno testiranje in brez problemov. Od septembra dalje imajo nove teste, pri katerih gre palčka do polovice nosnice. Skoraj ne čutiš odvzema.

Za vse s čipi v glavah pa je res priporočeno izogibanje vsem elektronskim napravam 🙂

Operiramo na internetu preko kompjuterjev. Po vsej verjetnosti imate na tem potrdilu o rezultatu hitrega antigenskega testiranja tudi kakšno črtno kodo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close