covid testa glava boli od palčk
Ko sem šel za covid testa pa ko so mi dali na levi strani nosnice palčko me je za 1 ali 2 ure začel glava bolet nehal je ko sem šel spat ampak nato nasleden dan spet pa ni nehalo 3dni se sprašujem da ni v palčkah malo tega grafitina.
Vladi nezaupam niti nč 20let obljubljajo in lažejo in kradejo in še to hočejo da se nas kontrolirajo kot na Kitajskem.če te vlada jebe je tvoja dolžnost se borit proti.
Ched, 06.12.2021 ob 17:58
Ko sem šel za covid testa pa ko so mi dali na levi strani nosnice palčko me je za 1 ali 2 ure začel glava bolet nehal je ko sem šel spat ampak nato nasleden dan spet pa ni nehalo 3dni se sprašujem da ni v palčkah malo tega grafitina.
Vladi nezaupam niti nč 20let obljubljajo in lažejo in kradejo in še to hočejo da se nas kontrolirajo kot na Kitajskem.če te vlada jebe je tvoja dolžnost se borit proti.
Imas prav! Grafitin, borba, fasizem.
HAGT testirala sem se letos v Grciji, Spaniji, Italiji in pri nas pogosto, seveda se tudi samotestiram, povsod vse brez problemov, razen testiranja na Pogacerjevem trgu, Zd LJ, kjer ti zabijejo palcko v nos do konca in potem se vrtijo. Solze se itak kar same od sebe vlijejo, cutis pa tudi se kar nekaj ur po testiranju, da je nekdo tam saril. Zaposlena na MOL je povedala, da tako grdo testirajo po narocilu Jankovica, da bi se cimvec ljudi slo cepit, ker testiranja ne bi vec prenesli
Glava te boli zaradi vstavljenega čipa, očitno je telo zaznalo tujek. Pazi, da ne pride so sepse.
Izklopi vse kable gospodinjskih aparatov, TV-ja, radia, mikrovalovke, opekača – skratka VSE naprave na električno napajanje ven iz vtičnic!
Če imaš budilko na nočni omarici, jo umakni.
Telefon izklopi in ga daj čim dalje stran od sebe.
Ne uporabljaj brivskega aparata, samo žiletke.
Če imaš bojler za gretje vode, ga izklopi.
Skratka, pazi, da imaš okoli sebe čimmanj elektromagnetnega valovanja, UMTS, sploh pa 5G valovanja, zato moraš čimdlje stran od električnih naprav.
Pri navadnem testiranju ti ne gredo tako noter v nos, je čisto ok, pri PCR testu pa ti gredo ful noter, tako da začneš jokat, solze ti pritečejo. Na PCR test sem šla samo 1x in potem me je po parih urah tako glava začela bolet, da ni pomagal noben tablet. Sploh nisem mogla ne gledat, ne govorit zvečer, ne hodit. Najhujši glavobol v življenju. Kovida nisem imela.
Forum je zaprt za komentiranje.