Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › COVID IZOLACIJA

COVID IZOLACIJA

kAJ NAJ NAREDIM. mORAM K ZDRAVNIKU, ALI V POSTELJO.

nIMAM VIDNIH ZNAKOV OKUŽBE.

Odgovor na objavo uporabnika
covid pozitivna, 17.02.2022 ob 19:14

kAJ NAJ NAREDIM. mORAM K ZDRAVNIKU, ALI V POSTELJO.

nIMAM VIDNIH ZNAKOV OKUŽBE.

Pejt v postlo klicat dohtarja?

Ne se…pocak mal. Pri nas ceu cirkus pred enim tednom, visoka vrocina, bolecine…po treh stirih dneh vse ok, zdej pa novi val z vrocino, brez gladu, okusa, voha.. in najbolj zanimivo- pred enim tednom domaci testi + hitri pa negativni, sedaj pa so ga zaznali tudi uradni! Itak zato, ker ne znajo vzet brisa tako kot bi morali!

Nevem pa zakaj ga jest se vedno nimam?! Ves cas v stiku z dvema z zelo izrazitimi znaki, nic ne pazim, smo skoz skupi. Se je kdo tako okuzil po desetih dneh?

Jaz sem se, po 14 dneh od prve potrjene okuzbe v druzini. Bolijo me misice, cel hrbet, noge. Ni prijetno ni pa najhuje.

Anonimno 10899, 17.02.2022 ob 20:34

Jaz sem se, po 14 dneh od prve potrjene okuzbe v druzini. Bolijo me misice, cel hrbet, noge. Ni prijetno ni pa najhuje.

O jajc…sem ze upala, da mi rata brez okuzbe.

Trenutno rabiš pozitiven uradni hitri test. To sporočiš zdravniku in imaš izolacijo 7 dni. Na pcr test te lahko pošlje samo zdravnik. Po koncu izolacije dobiš slovensko covid potrdilo, ki velja 180 dni. S tem potrdilom še ne moreš v tujino.

A VELJA KARANTENA ZA VSE SOSTANOVACE ŠE VEDNO.

Ni karantene za so stanovalce, če so 3x cepljeni ali pa je manj kot 45 dni od prebolelosti…

Mi smo preboleli covid 2x. Prvič februarja 2021, drugič februarja 2022. Štiričlanska družina, od nas štirih, starejša hčerka vedno negativna in nič bolana. Ni dobila ne Delte ne Omicrona. Vedno na negativna tudi na PCR testu.
Midva z možem sva bila prvič kar precej boga, drugič ni bilo hujšega, mlajša hčerka pa prvič nič posebnega, drugič pa malce težav z glasom in sluzjo v grlu.

Kaj mislite, ali lahko zahtevam potrdilo o imunosti? 🙂
Se mi je kar smilila, ko je bila pravzaprav najdlje doma, ni smela nikamor. Pa ZDRAVA!

Pozitivna, brez simpomv, kaj naj jemljem ‘?

Ko se boste nehali testirat boste vsi zdravi.

Debili ohhhh, 18.02.2022 ob 10:33

Ko se boste nehali testirat boste vsi zdravi.

podpis.

NC, 18.02.2022 ob 10:42

podpis.

ŠE moj podpis 😛

Ena južna neprijavljena, 18.02.2022 ob 11:33

ŠE moj podpis 😛

Pa še nepismeni zraven. Saj piše, da so bili bolni. Če niste šli delat testa za IQ, še ne pomeni, da niste idioti. Če vozilo ni bilo na tehničnem, še ne pomeni, da je tehnično brezhibno.

Se pravi po vaše, če človek zboli in je bolan pa se ne gre testirat, ni bolan? Daj bodite raje tiho.

Ampak pokašljujem, pozitivna sem, grlo me nekam praska in trikrat cepljena sem.

Naj tiščim v hiši, vleče me na moj prijateljski hrib a mnogi vedo kaj mi je

in ne maram se izpostavljati ali pa še koga okužiti.

zakaj ste kreteni, 18.02.2022 ob 12:10

Pa še nepismeni zraven. Saj piše, da so bili bolni. Če niste šli delat testa za IQ, še ne pomeni, da niste idioti. Če vozilo ni bilo na tehničnem, še ne pomeni, da je tehnično brezhibno.

Se pravi po vaše, če človek zboli in je bolan pa se ne gre testirat, ni bolan? Daj bodite raje tiho.

Za zakaj ste kreteni
Ni bolan za covidom 😛

A zdej pa naj se grem za vsak kašelj, za vsako kihanje….testirat? Dej nehi no.
Sm par mescev nazaj neki zbolela,  kašljala dan in noč, imela mal vročine in vse kosti, mišice so me bolele pa od kašljanja brez glasu ostala. Mi na kraj pameti ni padl, da bi se šla testirat. Se nažrla česna, sm pa tja grgrala mal šnopca, mjčkn ga tud spila in evo, po par dneh kot nova. Seveda sm bla tiste dneve dokler sm bla švoh doma, čim sm bla ok, sm šla vn. 
Pa halooo, pa sej to se mi zgodi  skor  vsak  let. A zdej pa naj bi se šla testirat, da mi bo tist fejk test pokazu da imam pa kao covid? Ja supr, se prav da dobim covid skor vsak let.

Ena južna neprijavljena, 18.02.2022 ob 14:36

Za zakaj ste kreteni
Ni bolan za covidom 😛

A zdej pa naj se grem za vsak kašelj, za vsako kihanje….testirat? Dej nehi no.
Sm par mescev nazaj neki zbolela,  kašljala dan in noč, imela mal vročine in vse kosti, mišice so me bolele pa od kašljanja brez glasu ostala. Mi na kraj pameti ni padl, da bi se šla testirat. Se nažrla česna, sm pa tja grgrala mal šnopca, mjčkn ga tud spila in evo, po par dneh kot nova. Seveda sm bla tiste dneve dokler sm bla švoh doma, čim sm bla ok, sm šla vn. 
Pa halooo, pa sej to se mi zgodi  skor  vsak  let. A zdej pa naj bi se šla testirat, da mi bo tist fejk test pokazu da imam pa kao covid? Ja supr, se prav da dobim covid skor vsak let.

Ti si bolana brez kovida. In cisto neberljiva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close