Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek COVID** dovolilnica v “obliki” čipa, ki se vsadi v roke

COVID** dovolilnica v “obliki” čipa, ki se vsadi v roke

Pač za mnoge, ne vse ampak za mnoge tiste, ki jim cepljenje (stokrat) nič ne pove, jim tudi kaj drugega ne bo “šlo v nos”, tako, da tudi če bi jim anteno v rit nabil in na glavo led lučko naštimal da utripa jim bi bilo to vse čisto ok.

Dokaz so manglci, ki jih beremo tudi na tem forumu. Nima veze, kaj se zgodi, kaj si zmislijo za ljudi ti manglci to podpirajo eh sej je vse ok.

Pač fuknen folk nimaš kj. Se opravičujem, ker se tako izrazim glede tega ampak zaradi takih,ker jih je večina smo potem še ostali “u rit”.

BOLNCA BOLNCA

Odgovor na objavo uporabnika
darla, 23.12.2021 ob 11:28

Grenivka422, 22.12.2021 ob 20:49

darwindarko, 22.12.2021 ob 20:00

Tega je povsod polno.

Ne se bat pravm.

Takega lahko vidiš preden ti ga kdo kam “vtakne”.

Tehnologija pač obstaja, pa naj lajajo.

Bl ku*c je tist kar ne lajajo pa vemo, da je in se delajo butare, kot, da ni zato, da bi drugi bili res “butare”.

Danes sem slučajno govorila s človekom, ki je s ponosom povedal, da se je že trikrat cepil in se bo še če bo treba ?! Jaoooo pa kaj naj bi mu rekla? Vprašala sem ga če se je zaradi zdravja. Ne vem, če sploh ve, kaj sem ga vprašala. Enim ni več pomoči. Tudi če bi mu na čelo nalepila, kaj se dogaja, me ne bi vzel resno.

Skratka, kako gre tvoja pesmica: pridi te bom cepil ??

Dejstvo je, da smo že dolgo v škodo planetu Zemlji in pogosto drug drugemu, sploh, če se ne poznamo in če so tisti drugi drugačni.

Zgoraj opisane novosti niso novosti in niso zaradi covida in cepiv. Enostavno in brez upiranja širših množic bi jih, če bi jih želeli, uvedli in dodali v osebne dokumente, ki smo jih po zakonu dolžni nositi s sabo in se v vsakem trenutku identificirati pooblaščenim osebam, ali pa v cepiva, ki so del sheme obveznega cepljenja.

Če ne bi bilo cepiv, mislim, da bi ravno vi isti jamrali, da tega zato ni, da bi se virus čimbolj razširil, saj je virus umetno narejen in se z njim širi tudi nevidni mikročip, ki bo omogočal to isto o čemer zdaj govorite.

Saj je tudi potni list določene države omejitev, pa vozniški izpit, pa izpit za bolničarja, pa diploma za doktorja medicine, licenca za pilota. Teh zadev ne more imeti vsak, pa če se še tako svobodno odloča.

Svobodnjaki so se odmaknili od skupnosti, nekateri čisto zares in živijo v osami, drugi mentalno, tretji svobodno pomagajo drugim po najboljših močeh.

Nič bat, to je zdaj združeno v osebni in zdravstveni vse v enem – pišem o novi, ki bo kmalu zunaj.

darwindarko, 22.12.2021 ob 19:01

Kaj naj rečem?

Nč sami si povejte

shit

Tako kot morajo biti psi čipirani bodo čipirali še ljudi. Prej ko slej. Mogoče se bo nam uspelo izognit temu, samo kaj bo z našimu otroci, vnuki??? Če se ne upremo zdaj, je konec z nami.

Poglejte si ta video.

Bomo videli, 23.12.2021 ob 11:34

Leta 1987 smo poslušali zgodbe romunskih prebežnikov, ki so si želeli poiskati dom na zahodu. To so bile srce trgajoče zgodbe, ki mi še danes odmevajo v ušesih. Nismo verjeli, ko so nam govorili kaj je v diktatorski deželi vse mogoče, VSE MOGOČE (upam, da razumete!) Dve leti kasneje so ga usmrtili in ljudje so lažje zadihali.

Zgodovino je treba zelo dobro poznati….vedno se kje najde kakšem diktator….tudi v sedanjosti, ki želi SLABO svojemu narodu. Razmislite…

Kot že zgoraj: zmeraj bilo in zmeraj bo izvedljivo, ne glede na razpoložljivo tehnologijo. Se dogaja tud med revnimi plemeni v Afriki, brez čipov.

-misst-, 23.12.2021 ob 12:03

Kot že zgoraj: zmeraj bilo in zmeraj bo izvedljivo, ne glede na razpoložljivo tehnologijo. Se dogaja tud med revnimi plemeni v Afriki, brez čipov.

No… to je bila tudi moja poanta prej. Če hočeš – se da v slabo obrniti vse. Ali pa nič.

Zato je jamranje in pritoževanju o tehnologiji brez veze in čisto napačna tarča.

darwindarko, 23.12.2021 ob 11:36

Pač za mnoge, ne vse ampak za mnoge tiste, ki jim cepljenje (stokrat) nič ne pove, jim tudi kaj drugega ne bo “šlo v nos”, tako, da tudi če bi jim anteno v rit nabil in na glavo led lučko naštimal da utripa jim bi bilo to vse čisto ok.

Dokaz so manglci, ki jih beremo tudi na tem forumu. Nima veze, kaj se zgodi, kaj si zmislijo za ljudi ti manglci to podpirajo eh sej je vse ok.

Pač fuknen folk nimaš kj. Se opravičujem, ker se tako izrazim glede tega ampak zaradi takih,ker jih je večina smo potem še ostali “u rit”.

BOLNCA BOLNCA

Mi lahko poveš, kaj je narobe s čipom samim? Pusti to, da se pač uporablja za covid potrdila. Kaj je narobe s tehnologijo?

Anonimno 5116, 23.12.2021 ob 12:51

Mi lahko poveš, kaj je narobe s čipom samim? Pusti to, da se pač uporablja za covid potrdila. Kaj je narobe s tehnologijo?

Ker ti ubije iluzijo o tem da smo svobodni. Ni več pretvarjanja.

Razlaga naj te ne skrbi.

Pa veš zakaj ne?

Zato, ker s tem ko vprašaš sploh, pomeni, da ti bo potrebno pokazati.

In pokazano ti bo po veliki verjetnosti na lastni koži, če boš le še nekaj let živel.

Pa ne samo tebi.

Tudi sanja se vam ne kaj je NWO.

Uživej dokler se da in se spremljaj, kako se ti bo mnenje o tehnologiji spreminjalo.

Seveda da gre tehnologija naprej, je resnica tudi v tem, da se je že začela uporabljati v preizkusni fazi. Sedaj ko se ve, da deluje, se jo lahko začne uporabljati z Namenom in Ciljem. Kaj pa je sta namen in cilj, je na nas da si izkusimo, doživimo. Te QR kode na papirju so enostavno preveč, telefon lahko izgubiš, pozabiš. Predstavljaj si to katastrofo, prideš pred pokovca študentka, ali trgovko ki zastonj med delavnem času opravlja še delo za državo da nadleguje, pardon preverja PCT. Kdo bi se še  s tem v prihodnje matral…potem smeti in podobno. Vse se dogaja z namenom in ciljem. Ah, pustimo to, ne prehitevajmo, ko bo čas nas bodo že menda obvestili, pa magari dan prej.

darwindarko, 23.12.2021 ob 13:19

Razlaga naj te ne skrbi.

Pa veš zakaj ne?

Zato, ker s tem ko vprašaš sploh, pomeni, da ti bo potrebno pokazati.

In pokazano ti bo po veliki verjetnosti na lastni koži, če boš le še nekaj let živel.

Pa ne samo tebi.

Tudi sanja se vam ne kaj je NWO.

Uživej dokler se da in se spremljaj, kako se ti bo mnenje o tehnologiji spreminjalo.

Za @Anonimno 5116

Pred parimi leti jim poveš o čipih.

Ti si debil ti si trapast teoretik zarote, prbit , butec, pretiravaš bla bla bla.

Pride čas začnejo lepo odkrito govorit o tem, se pravi postaja resnica in dejstva in ti isti, ki so prej blatili in zanikali jih danes berete jah lej tko je toj čist normaln, valda tehnologija gre naprej bla bla bla.

Ma strest jih na fest volte da jih zruka mal ker drgač jih nč ne.

Jst ne vem a vas je res tok plačancev a ste to ZOMBIJI?

V glavnem zavedajte se, kar boste s takimi ZOMBI  življenjem pripeljali nad vse nas, da boste med dvema ognjema.!!!!!!

Mogoče pa se boste takrat mal zbudl kako minuto prej predno vas kdo ugonobi.

ŽALOST RES ŽALOST

Sem trikrat cepljena in me ni sram tega – pač verjamem zdravnikom, ki delajo na UKC itd in si pač ne predstavljam, da trobijo neumnosti, ker si želijo še več dela in polne oddelke.

Po drugi strani sem totalni nasprotnik vdelanih čipov.  Ne zaradi zdravstva, ampak zaradi možnosti zlorabe (česar bi bila vsaj trenutna vlada definitivno sposobna).

Po drugi strani sem preveč razvajena, da bi se tehnologiji popolnoma odrekla. No,  in veliko pozitivnih učinkov ima (hitro do informacij, lažje urejanje zadev, lažja diagnostika in zdravljenje, proizvodnja, transport, dostop do knjig, online tečaji, how-to…). Žal pa seveda – vsaka novost se lahko zlorabi. Za nadzor, za ubijanje, za…

Da povzamemo svoje razmišljanje – sem definitivno proti vstavljanju tehnologije v telo (hm, no, če bom rabila pacemaker se ga ne bom branila :),  proti  “zapovedanim” aplikacijam itd, a vseeno za razvoj. Poskušam deliti čimmanj svojih podatkov (fotografij, objavljanj na FB, Instagram itd), se čimveč pogovarjati v živo in upam na več solidarnosti in manj “jaz, jaz, jaz” razmišljanja.

Tiranija Qrčeve kode na Kitajskem.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226484609530865&id=1513613781

Robi650, 23.12.2021 ob 15:35

Tiranija Qrčeve kode na Kitajskem.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226484609530865&id=1513613781

Mnogim je kot kaže vseeno, če so kot živina ožigosana.

Še če bi klavnce nardil zanje pa rekl da je to dobr za zdravje bi se jih nekj najd tm kot dobrovoljci.

Obnašate se, kot da ne veste, da ste s pametnim telefonom in večino aplikacij, gmailom in ostalo e-pošto, socialnimi omrežji … že dali že vse potrebne podatke na razpolago. Če ste uporabniki sodobne tehnologije, se nimate kaj pritoževati nad čipi.

Sicer pa je svet  v kaosu zaradi današnje “demokracije”.

hnbrfnr, 23.12.2021 ob 15:55

Obnašate se, kot da ne veste, da ste s pametnim telefonom in večino aplikacij, gmailom in ostalo e-pošto, socialnimi omrežji … že dali že vse potrebne podatke na razpolago. Če ste uporabniki sodobne tehnologije, se nimate kaj pritoževati nad čipi.

Sicer pa je svet  v kaosu zaradi današnje “demokracije”.

smo vas opozarjali že 20 mesecev nazaj, da boste vsi čipirani, pa ste se smejali, teorije zarote pa to…ČISTO VSE- ČISTO VSE kar smo napovedali, kar so pravzaprav akterji te plandemije načrtovali in ta plan smo mi prebrali, ker so ga žvižgači delili- SE JE URESNIČILO do zdaj- zdaj pa je vprašanje kako bo šlo naprej, ker se cepljenje ustavlja, ljudje ki so se že 2 krat cepili so vedno bolj ozaveščeni in vidijo da nekaj ne štima. danes so objavili zemljevid EU vse je temno rdeče tam kjer je cepljeno 100% ljudi in pri nas kjer je samo 50%, KAJ VAM TO POVE???? DAJTE ODPRETI OČI ZDAJ IN SE UPRITE!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close