Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek COVID CEPLJENI

COVID CEPLJENI

Zanimiva tabela statisticnega urada Slovenije o umrlih in rojenih v zgornjem linku. Takrat, ko naj bi mnozicno umirali zaradi kovida, to je  spomladi 2020, ni bilo nic vec mrtvih kot v drugih letih v takem casu. vec mrtvih je bilo sele naslednjo zimo, torej v sezoni gripe. Enako smo opazovali v nasi bolnici. Na zalost bodo slepi do konca ostali slepi.

LOL ?

Čisto brezvezno provociranje. Važno je bilo ustaviti norost ki se je nevarno stopnjevala. Od tega, da prvi odmerek zaščiti for ever… do ne vem katerega poživitvenega odmerka… do tega, da so želeli cepiti vsakih 14 dni vse po vrsti, kar leze in gre. ?

Ajde kdor se želi prostovoljno naj se cepi zaradi mene vsak dan, če se počuti ogroženo.

za Jovanko

Seveda vsi lažejo, samo vi edini govorite resnico.

Tudi v naši vasi je bilo lani celo 100% več smrti kot v letu 2019, saj je lani umrl najstarejši prebivalec vasi , kateri je bil star 87 let in je bil 3x cepljen. Ja seveda je umrl zaradi cepiva, sicer bi verjetno lahko živel še 20 let.

Tudi v letu 2010 je bilo v Slo manj mrtvih kot v letu recimo 2018 pa vmes ni bilo nobenega cepljenja.

Kakšno razlago imate pa za ta fenomen, Aja ststistika laže.

2010
2017
2018

Umrli
Umrli
Umrli

SLOVENIJA
18.609
20.509
20.485

Odgovor na objavo uporabnika
J0VANKA, 04.09.2025 ob 14:26

uvodni post je nesramen in zelo primitiven, to je napisalo neko res budalo. Jaz nisem cepljen, ker sem vedel, da gre za PLAN-DEMIJO in pravzaprav za DEPOPULACIJO. Res je, da so presežne  smrti vedno večje, v našem kraju že 40% več mrtvih na mesec povprečno v primerjavi z letom 2019, morda tudi še 2020. Resnica pa je, da ne bodo umrli vsi cepljeni- niti slučajno. Dobil sem podatek na netu raziskovalnega novinarja, ki je tajno snemal Pfeizerjevega znanstvenika- njegov kao prijatelj- mu je povedal, da so cepiva tako zasnovana, da bo umrlo 5% vseh cepljenih, 25% je bilo placeba, torej slana voda, tem ne bo nič, 70% ljudi pa bo imelo večje in manjše zdravstvene težave. V glavnem zaradi GRAFEN OKSIDA ki celicam krade kisik in so zaradi tega premalo oksigenirani in zato bodo vedno bolj utrujeni in takšni ki imajo še pridružene druge kronične bolezni za njih bom težko. sicer pa so največja težava SPIKE proteini- koničasti proteini ki povzročajo vnetja povsod po telesu, v vseh organih. Zato pa obstaja protokol, jaz sem ga zasledila na spletni strani ZAMOLČANA MEDICINA pod DRUGO MNENJE

S res? Kar 40% presežna smrtnost? Zanimivo, da statistika tega ne kaže. Nobene presežne smrtnosti ni, če pogledaš na spletni strani statističnega urada. Tudi v svetovnem merilu število svetovne populacije grozljivo hitro narašča, ne upada. Torej ni nobenih skrbi.

Glede cepljenih pa tako- večino poznam cepljene ljudi in vsi so v dobri formi, zdravi. Poznam pa dve mlajši ženski z resnimi nevroloskimi težavami po prebolelem covidu. Nista bili cepljeni, saj sta covid dobili še preden je bilo na voljo cepivo.

Dej dej polno nenadnih smrti mladih ljudi,v klinicnem centru mi je bolnicar povedal da je porast turbo raka in srcnih obolenj.Novice tudi sportnik sel na hrib,po tekmi,nenadne smrti ob naporu jter med 3-6 uro zjutraj.Ne si zatiskat oci,preverite ce ste zdravi preverite nivo spike proteina kajtipotem se pa lazje najde resitev.Drugace pa ni vse crno,del jih je bil samo fake cepljen -placebo.

Anonimno 8449, 04.09.2025 ob 21:33

Dej dej polno nenadnih smrti mladih ljudi,v klinicnem centru mi je bolnicar povedal da je porast turbo raka in srcnih obolenj.Novice tudi sportnik sel na hrib,po tekmi,nenadne smrti ob naporu jter med 3-6 uro zjutraj.Ne si zatiskat oci,preverite ce ste zdravi preverite nivo spike proteina kajtipotem se pa lazje najde resitev.Drugace pa ni vse crno,del jih je bil samo fake cepljen -placebo.

Preverili smo, da si nepismeno. In to v celoti. Ločila so zate kvantna znanost.

Anonimno 5077, 04.09.2025 ob 22:29

Preverili smo, da si nepismeno. In to v celoti. Ločila so zate kvantna znanost.

Ne sodi drugih po sebi,

Ni sexy napisano,je pa resnica.

Swm ista. Cepljena  še zmer imam rada muzko, ss zmer sem prijazna, še zmer ne maram prostakov. Še zmer živim. Super, ko obstajajo prijazna bitja povsod in te tako sprejmejo, prijazno. Prav fajno. ???☺️☺️☺️☺️☺️?☺️

Anonimno 10360

ti si špopolnoma lep dokaz zakaj ne maramo cepljencev.  jaz ti pvem celo tako daleč ej že šlo, da poznam veliko ljudi ,ki niso ceplejni in niti en želijo deat domače naloge z cepljeno žensko?!  ja?!   in ja ti si lep dokaz za moj post.  ti odločaš, kdaj bo kužek lahko fukal s spraznil. ti odločaš doma o fsem. in verejtno se one mogoče sploh ne bi cepil, apak ima pač alfa samico doma alfa prasico ukazovalno toxično luzerko on pa je papak.

si ga vprašala, če sploh hoče fukat? si ga?  si ga vprašala če mu sploh dobro pride s teboj?  ti si že mogočesrečn poorčena če si. sploh. je on srečen s teboj?

me veseli eč ti nič ni.   jazgovorm kaj se dogaja.  iz prve roke.  iz papirjev.  povem kaj vidim zunaj v resnici.   fakte povem.  če to zaten e velja , super.  hvala bogu. jaz ti zelčim fse dobro.

še enkrat. povem desjstva.

Hja in Samo Povem – to je vseeno pomemben post, čeprav se avtor ni ravno potrudil in ga je zasmetil z nepotrebnim žaljenjem cepljenih. To vedno počne.

Očitno tukaj nihče ne zna ali pa noče napisati števila umrlih za pandemska leta. Pred tem je umiralo cca. 20.500 ljudi, to bi bila pričakovana številka tudi za leta 2020- 2025. Nekoliko (toda zelo malo) na to število vpliva velikost posamezne generacije starih med 60 in 100.

2020: 24.016

2021: 23.261

2022: 22.492

2023: 21.540

2024: 21.426

Skratka, normalno inteligenten človek, ki je dobro poučen, kaj natanko se je dogajalo v DSO v ‘drugem valu’, bo iz navedenih številk in domnevne 70% covidne precepljenosti – enostavno potegnil svoje neizprosno logične zaključke.

Ali sem dovolj jasen?

anonimno debilidno, 05.09.2025 ob 00:51

Hja in Samo Povem – to je vseeno pomemben post, čeprav se avtor ni ravno potrudil in ga je zasmetil z nepotrebnim žaljenjem cepljenih. To vedno počne.

Očitno tukaj nihče ne zna ali pa noče napisati števila umrlih za pandemska leta. Pred tem je umiralo cca. 20.500 ljudi, to bi bila pričakovana številka tudi za leta 2020- 2025. Nekoliko (toda zelo malo) na to število vpliva velikost posamezne generacije starih med 60 in 100.

Skratka, normalno inteligenten človek, ki je dobro poučen, kaj natanko se je dogajalo v DSO v ‘drugem valu’, bo iz navedenih številk in domnevne 70% covidne precepljenosti – enostavno potegnil svoje neizprosno logične zaključke.

Ali sem dovolj jasen?

Za katero podjetje delaš plačanec?

V ZDA je že okoli 15.mil presežnih smrti…

Se že ve. Zajec je skočil ven iz klobuka!

Zdaj pa se privezi…ker posledice prihajajo za tiste ki ste si naredili ogromne profite. Vaši naročniki – gospodarji – vas bodo žrtvovali da bi zakrili sledi do njih samih! Zanimivo bo gledati kako vas bodo uporabili…še enkrat! ?

Plačanec, 05.09.2025 ob 01:14

Za katero podjetje delaš plačanec?

V ZDA je že okoli 15.mil presežnih smrti…

Se že ve. Zajec je skočil ven iz klobuka!

Zdaj pa se privezi…ker posledice prihajajo za tiste ki ste si naredili ogromne profite. Vaši naročniki – gospodarji – vas bodo žrtvovali da bi zakrili sledi do njih samih! Zanimivo bo gledati kako vas bodo uporabili…še enkrat! ?

Ma, kakih 15 miljonov. Ni več nobenega živega, razen menda dveh Indijancev nekje v visokogorju. Amerike več ni. To vas največje antivaxer motene zarukance farbajo s starimi posnetki. Nisi vedelo? LOL

Anonimno 8449, 04.09.2025 ob 22:31

Ne sodi drugih po sebi,

Ni sexy napisano,je pa resnica.

Če se nisi naučilo osnovnega pisanja in postavljanja ločil ter presledkov, potem si premalo možgansko razvito, da bi se bilo sposobno sploh česarkoli naučit in kaj vedet. To je neizpodbitno dejstvo.

Cepljenci umirajo.

Anonimno819, 04.09.2025 ob 20:51

S res? Kar 40% presežna smrtnost? Zanimivo, da statistika tega ne kaže. Nobene presežne smrtnosti ni, če pogledaš na spletni strani statističnega urada. Tudi v svetovnem merilu število svetovne populacije grozljivo hitro narašča, ne upada. Torej ni nobenih skrbi.

Glede cepljenih pa tako- večino poznam cepljene ljudi in vsi so v dobri formi, zdravi. Poznam pa dve mlajši ženski z resnimi nevroloskimi težavami po prebolelem covidu. Nista bili cepljeni, saj sta covid dobili še preden je bilo na voljo cepivo.

ni vseeno kdo kaj napiše, ni vseeno kako napiše, ni vseeno koliko denarja- dotacij – donacij dobi za to kar napiše

Ja kaj je zdaj Jovanka, ali nam boš zaupala ime kraja , kjer je< 40% večja smrtnost. Ali ni več argumentov za širjenje laži.

Anonimno 8775, 06.09.2025 ob 14:41

Ja kaj je zdaj Jovanka, ali nam boš zaupala ime kraja , kjer je< 40% večja smrtnost. Ali ni več argumentov za širjenje laži.

ni vseeno kaj kdo reče, to si zapiši za uho. Sicer pa verjemi komur ti hočeš, kaj mene briga, jaz ti ne bom nič dokazovala

Jovanka, pa res ne vem zakaj ne napišeš samo ime kraja. Pa naj bo to Žalec, ali Kranj, mogoče Vipava. samo ime kraja sem hotel in pa tvoj trud da me prepričaš da sem jaz v zmoti. Tako pa kot po navadi, ko vam serviramo argumente in številke pa vsi lažejo, samo vi govorite resnico.

Prosim prepričaj me , da bom začel verjeti vam.

Še enkrat bom napisal komentar, ker so se odzvali sami hudi možganski maloposestniki s svojimi slabimi šalami.

Torej, očitno tukaj nihče ne zna ali pa noče napisati števila umrlih za pandemska leta. Pred tem je umiralo cca. 20.500 ljudi, to bi bila pričakovana številka tudi za leta 2020- 2025. Nekoliko (toda zelo malo) na to število vpliva velikost posamezne generacije starih med 60 in 100.

Ali sem dovolj jasen? Prosim za premišljene komentarje, samo zelo, zelo premišljene, hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close