Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Covid 19

Covid 19

Ce sem se do danes smejala covidu in usem ki so ga imeli in da to ni nic sem od vceraj naprej drugacnega mnenja

Nisem cepljena okuzila sem se od fanta ki je cepljen

Le kaslja in ga boli grlo

Mene pa neznosno trga v nogah in v ledvicah me ja tako bolelo celo noc da nisem sploh zaspala

Imam zmerni glavobol vendar mi ne da spati takoj ko skusam zaspati me kar nekaj zbudi in nikakor nemorem

Vrocina pride pa se spet zniza pa spet pride

Oblivanje vrocine in mrzlica s covida se od vceraj naprej vec ne delam norca

Kot da bi opisovala simptome gripe, ki sem jo nekajkrat prebolela. Samo da je bilo še malo hujše, ampak v enem tednu je vedno tudi to minilo.

Gripe nisem imela nikoli, kovida tudi ne, ampak tele tvoje simptome imam pa ob vsakem mocnejsem prehladu, s tem, da se mi obicajno se nos popolnoma zabase in tudi dihat ne morem.

Ce je to, kar opisujes, korona, potem med njo in prehladom ni nobene razlike.

Ja, Petra, seveda, Petra.

Konec je, sprijaznite se. Bo treba kako drugo delo najdet, s honorarji od pospeševanja cepljenja boste čedalje bolj tenko piskali.

Petra, verjetno ta fant ni bil cepljen s fiziološko raztopino. Raziščite s čim je bil cepljen ta fant. Pa naj se vam ne približuje preveč.

Končno si se prelevila v cepilko. Zdaj pa takoj po prvo dozo, ker te potem cakata se vsaj dve. Le tako več nikoli ne boš zbolela in okusila to prehudo bolezen, ki ti povzroča neznosne bolečine in vprašanja, če ne boš pristala v bolnici ali celo umrla. ??

Dragi karel veliki

Jaz se vedno nisem za cepljenje in se v prihodnje nebom

Nisem sploh nic o tem rekla

Rekla sem samo da je to kar zlo hudo ko sm misla da ni

Ce je pa covid al gripa pa nevem niti se nisem sla testirat

Sklepam po tem da je fant pozitiven sem te tudi jaz..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close