Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Couch Surfing in let v London

Couch Surfing in let v London

V aprilu planiram potovanje v London. Tja bi šla s prijateljico z Easyjet-om. Imam pa dve vprašanji:

1. Ker sva že skoraj 100% da greve, me zanima, kdaj mislite, da je najbolj primeren čas za rezervacijo kart. Razmišljale sva, da je najbolje že sedaj, čeprav je še skoraj 6 mesec do takrat, vendar ko sem brala ta forum, sem ugotovila, da se cene znižujejo tudi, ko prihaja datum leta vse bližje. Kaj torej menite, je bolje počakati?

2. Ima kdo kakšne izkušnje s couch-surfing-om? Vem, da je to lahko zelo riskanto, vendar tudi zelo poceni. Nekaj sem že brala na internetu, vendar pa me zanima tudi mnenje kakšnega Slovenca.

Hvala za pomoč.
P.s.: Pravkar sem se prijavila na ta forum, tako da se prosim ne jezit, če je bila tema že predebatirana.

Midva greva v London marca in imava karte za avion že kakšna dva meseca. Po moje kaj bistveno dol ne bodo šle (če sploh), bom pa do odhoda na ta strošek že pozabila 🙂

Izkušenj s couch-surfingom pa nimam, pri svojih skor petdesetih se mi tud ne bi dalo več s tem ukvarjat. Mi je pa prijateljica pripovedovala, da je gledala TV oddajo na to temo, predvsem o zelo slabih izkušnjah. Po moje, v primerjavi s kakšnim hostlom, tud ne prišparaš ne vem kako veliko, da bi se bilo smiselno podajat v kakšne nepreverjene in mogoče tvegane situacije. No, za koga je pa čar ravno v tem, zato pač vsak po svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close