Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice costa serena križarjenje

costa serena križarjenje

Pozdravljeni!

Gre mogoče kdo na križarjenje z ladjo Costa Serena 8.7.2007 iz Benetk?
Je mogoče kdo že bil? Javite se, mi tudi gremo zato nas zanima, če bo na ladji še kaj Slovencev?

Pozdravljeni,
krizarjenje na Costi Sereni je super – res za bogove. Slovencev je bilo, ko smo bili konec junija 200 in bodo gotovo tudi sedaj. Pa ni niti nujno, da bi bili, tudi brez njih se boste zabavali in uzivali. Pa ne nosite s seboj kopalnih brisac (kot smo jih mi), ker jih je na krovu na lezalnikih kolikor hocete, pa tudi za na plazo jih dobite. Mi smo se kopali v Grciji, plazica je takoj levo, ko stopite na kopno (malo je skrita) in v Dubrovniku. Se nekaj svetujem. Nismo vzeli nobenega izleta, ker vse to lahko obiscete sami s taksiji in za veliko manj evrov. Izmir in Instambul sta varni mesti, taksisti niti ne obirajo in kar znajo angleski jezik ter kar nekaj razlozijo, ce seveda zelite. Imate pa vsak dan za naslednji dan casopis in tako vam vse pise kaj obiskati in glavne znacilnosti. Res je za vse posrkbljeno super, da ne govorim o hrani in zabavi, gledaliskih predstavah, prijaznosti in usluznosti osebja, lepe kabine,…
Kar zavidam vam, prepricana sem, da boste takoj izklopili domaci svet in probleme.

Pozdrav
M.

hvala mariana za odgovor, komaj čakamo, da gremo.
Zanima nas, če se je ladja kaj zibala in če ste imeli morsko bolezen? v katerem decku ste imeli sobo?

LP otka

Živjo,
nič ne ziba. Sprehajaš se kot, da nisi na ladji. Tudi sama sem kupila tablete proti…, ker ima dva otroka 13 in 18 pa ni bilo potrebno. Bili smo na 8. decku, sliši se samo (zelo malo) klima pa morda, ko res že pristaja in manevrira, ampak tudi to ni moteče. Samo še to, upam, da veste, da morate plačati vsak dan za vsakega potnika od 16. leta dalje 6 EUR za napitnine na dan (nam to na agenciji niso povedali). Ko pridete na ladjo greste direktno v sobe (skoraj vsi, ki smo bili prvič smo čakali na recepciji v vrsti kar dolgo), ker so že kartice v vratih in vaše osebne kartice v sobi. Če vas še kaj zanima vprašajte.

Pozdrav
M.

mi smo bili že lani na križarjenju z ladjo Coral, pa je naši hčerki bilo malo slabo, ko so bili valovi nas je kar zibalo, vendar je to bila dosti manjša ladja(850 potnikov) zato jo letos skrbi.Tudi mi imamo kabino v 8. decku- notranjo. Glede napitnin so nam povedali na agenciji in nam lani tudi svetovali, da če se nam zdi ta napitnina previsoka greš na recepcijo in poveš, da želiš dati manj in mi smo lani tako naredili in ni bilo problema. Pri vas se to ni dalo?
lp otka

Glede zibanja res ni problema. To so čisto druge dimenzije. Kapitan nam je rekel, da če gredo vsi ljudje na eno stran ladje, se ne bo niti zazibala. Mi res nismo še bili do sedaj na križarjenju, ampak sem se tudi sama malo bala glede tega. Je res ogromna in ni res nič zibanja. Če so bili valovi je samo po palubah pihalo, da smo se skrivali v zavetje. Glede napitnin to nisem vedela, da bi lahko vprašala, verjetno pa to niti ne bi, ker so bili tako uslužni, da se mi to ni zdelo niti pretirano (ves čas je naš Raul pospravljal in bil na uslugo). Ne vem, da bi se šel kdo pogovarjat v to smer.

M.

zaenkrat najlepša hvala za odgovore, če se bomo še kaj spomnili se oglasim. res hvala lp otka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close