Najdi forum

Costa club

V aprilu sem bila na križarjenju s Costa Victorio. Na predlog potnikov, s katerimi smo se družili na ladji, sem izplnila formular za Costa Club, saj nameravam ponovno z njimi na kakšno križarjenje.

No zadeva je taka, kartice do danes ni (6 mesecev). Ali mi lahko poveste vaše izkušnje koliko časa ste čakali na kartico.

ko ste bili na prvem križarjenju ste imeli belo kartico, ki ste jo dobili na ladji v kabini..drugo (modro) boste prav tako dobili na naslednjem križarjenju, ne pa domov..vsaj pri nas je bilo tako..

mislim, da to drži vsaj kot smo videli ob prihodu na ladjo , mi smo imeli belo(smo bili prvič) , tisti ki so pa bili v klubu jih je čakala druge barve (modra)
tudi mi smo se vpisali, pa nismo prejeli nobene kartice
smrketa1 katero križarjenje pa ste imeli vi s Costa Victorio,

V Costa club smo se včlanili, ker naj bi imeli določen popust na ceno naslednjega letovanja – mislim da 5%.
Vaia, kako pa lahko potem koristiš popust, če moraš letovanje plačati v celoti v naprej? Ali sem kaj spregledala in temu ni tako?
Neki potniki so rekli, da na dom prejemajo reklame o ugodnih letovanjih. Ali je pri vas tudi tako? Sama zaenkrat nisem prejela nobenega obvestila, prav tako ne sestra, ki je bila na križarjenju meseca maja.

Dolcen, s Costa Victorio sem bila na Z.Sredozemlju (Italija, Španija, Portuglska, Gibraltar) in mi je bilo zelo všeč. Naslednjič pa planiram Turčijo in Grčijo.

smrketa, kako je s tem popustom, ne bi vedela, predvidevam pa, da je popust le na polno ceno križarjenja, se pravi ne za ugodne ali posebne ponudbe..dvomim, da ti daš za križarjenje polno ceno (cca 1500 eur) in 5 % popust na tako ceno – se že bolj splača ugodna ponudba 🙂 vsekakor pa vprašaj na cruise & ferry centru v portorožu, oni so predstavniki teh križarjenj po sloveniji in vse agencije, ki nudijo križarjenja, gredo preko njih..sama ne dobivam ugodnih letovanj v obliki papirja, mi jih pa vedno iz prej omenjene agencije pošljejo po mailu..ko boš šla na naslednje križarjenje pa se v prijavi-papirjih nekje napiše, da si costa član (to itak naredi agencija, ampak jih moraš spomnit) in te potem na ladji čakajo nekatere ugodnosti (npr. čokolatinčki in sadje v kabino, zastonj slika s kapitanom, popusti na določene stvari ipd.)..ampak da ti to velja, moraš v roku dveh ali treh let (ne vem točno) iti spet na križarjenje, če ne ti to propade..

Definitivno ne dobiš na dom nobene kartice…in tudi popusti veljajo samo na redne cene….sicer pa je vse tako, kot je napisano zgoraj….

npr. če bi ( po pomoti ) tudi na naslednjem križarjenju dobili belo kartico, moraš to javit na recepciji, pa ti popravijo….

otroci imajo vedno belo kartico, ampak se jim ” točke ” vseeno seštevajo in ko bodo dopolnili 18.let bodo avtomatično včlanjeni v Costa klub ( Aquamarine, Coral ali Pearl )..odvisno na koliko križarjenjih so bili…

točke se sestevajo po dnevih..vsak dan ena točka…in ne po ceni, ki jo plačaš…+ dodajo še koliko porabiš na ladji…..

Kartica vas bo čakala na naslednjem potovanju v vaši kabini.

Lep pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close