Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Costa Brava- Barcelona

Costa Brava- Barcelona

Med prvomajskimi gremo na izlet v Španijo.Tja z busom, nazaj z letalom.
Gremo preko agencije Palma.
Je ze kdo bil, kako se vam je zdelo?
Najbolj pa me zanima letališče Girona.
Ali najnimamo ročno prtljago ali en kufer?
In ali lahko neseš na letalo recimo kakšno Sangrijo, ki si jo kupil recimo v Barceloni ali lahko neseš na letalo samo stvari ki se kupijo na letališču?!

1. Do Barcelone z avtobusom – mazohizem.
2. Tip prtljage na letališču – to je odvisno od agencije – kaj imate vključeno v letalsko karto – če je to nizkocenovnik je potrebno za “normalno” prtljago običajno doplačati
3. Nobenih tekočin – z izjemo kupljenih na letališču. To je pravilo na VSEH letališčih in tu ne delajo izjem (ne glede na nesmiselnost pravila).

Mislim, da lahko neseš na letalo zgolj tekočine do 2dcl. Girona je majhno letališče, podobno Brniku in je predvsem hub za Ryanair (Barcelona).

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Samo to bom rekla, srečno na avtobusu do Barcelone.
Jaz sem enkrat naredila to neumnost in nikoli več, samo z letalom še do tja in nazaj.

Ne, nihče ni bil. Palma samo za vas organizira tako potovanje? Samo za vas. Sami boste v avtobusu, mi smo bili tudi sami.
Ker je do Barcelone ene 16 ur vožnje najmanj, te bo bolela rit, zato vzemi s seboj dober povšter. Pa dekico. Drugače pa so avio karte do Barcelone tko poceni, da se ne splača matrat.
Ampak ker boste edini to doživeli, potem srečno!

Loret del Mar zgleda približno tako kot en zapuščeni Červar (beton, zarjavelo železo, plevel…), vse ostalo vključno z Girono, Figueresom, Barcelono pa je top.

Bili z busom. Ponoči spali ( kakšen povšter ne škodi ) v Franciji smo se usstavili v nekem mestu. Ne spomnim se več imena. Potem pa v Španiji v Dalijevem muzeju in do Barcelone še skok.

Nazaj je pa res pasal let, ker je bil izlet drugače kar naporen. Veliko smo si ogledali.

Hehe.. za maturanski izlet smo šli z busom gor in dol na tisti konec… luštni spomini…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close