Najdi forum

cosmerba

TOliko pompa okoli te kreme. Sem jo kupila, pa se mi ne zdi nič posebnega – po enem mesecu uporabe.Imate kakšne pozitivnejše izkušnje s to kremo?

HČI ima at. dermatitis. Se mi zdi, da ji na rokah pomaga. Upam, da res. Sama jo uporabim za presredek (me skoz neki peče), je boljše. Uporabljam jo zelo kratek čas, zato težko trdim, da so učinki res od te kreme. Močno upam, da vsaj to pomaga pri dermatitisu, ker že obupavam.

rdečico in suho kožo res hitro pomiri; je trenutno edina krema, ki mi ustreza, pa sem do poroda imela fantastično kremo; po porodu pa katastrofa in pomaga edino cosmerba; je pa odvisno, kaj od nje pričakuješ

to kremo šprodajamo v službi, prodamo je res veliko. Videla sem že zelo dobre rezultate po njej.Sploh pri otrocih za norice, starejši jo uporabljajo pri suhi koži, piki komarjev… Tudi sama sem jo uporabljala pri hčeri po operaciji za brazgotino in se je super obnesla, ima pa tudi kontaktni dermatitis, tam nam pa na žalost ni prijela. Tko da načeloma je zelo dobra krema, je pa seveda odvisno tudi od posameznika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close