Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Corona test – jemanje brisa iz nosu

Corona test – jemanje brisa iz nosu

Zanima me zakaj se jemanje vzorcev pri testih na corona virus tako razlikuje med seboj. Pri enih ti porinejo palčko skoraj do možganov, pri drugih pa le centimeter ali dva v nosnico?

ker so med tistimi, ki testirajo eni normalni ljudje, eni pa sadisti.

hodiš pač tja, kjer so normalni.

če greš kam prvič, pa si v pripravljenosti, da če ti začne siliti palčko preveč gor

se enostavno umakneš z glavo nazaj.

Odgovor na objavo uporabnika
no, 04.01.2022 ob 15:05

ker so med tistimi, ki testirajo eni normalni ljudje, eni pa sadisti.

hodiš pač tja, kjer so normalni.

če greš kam prvič, pa si v pripravljenosti, da če ti začne siliti palčko preveč gor

se enostavno umakneš z glavo nazaj.

Se strinjam. Tudi jaz tako, sama se odločim kam bom šla naslednjič. Jemljejo ponekod tudi bris iz ust! Jaz vedno vprašam ali pokličem prej, če je ta opcija. Se pa ne grebem prav preveč za vrtanje po nosu, se da vse uredit na HUMAN ČLOVEŠKI način.

Ker eni ne znajo pravilno jemati brisa.

Ker eni res testirajo, drugi so pa pač v službiin palčko le približajo nosu.

Lohk tud pljunete na palčko. Poljubno po želji, kar vam paše.

Zmeraj iz grla….in včeraj če ste spremljali poročila ….domnevajo, da se omikron prej zazna v grlu….

Ko je n število ljudi na začetku teh famoznih testiranj prosilo zdravnike za potrdila za brise iz žrela pa bila cela vojna…  Kot, da v grlu ni virusa? zakaj nam te narekujejo maske, ki preprečujejo širjenje virusa med govorjenjem??…. Ah brezveze…

Sem se na začetku te norije odločila, da bom jo zvozila po liniji najmanjšega odpora in do sedaj vozim zelo dobro… Naj tak ostane.

Pajki, 04.01.2022 ob 16:43

Zmeraj iz grla….in včeraj če ste spremljali poročila ….domnevajo, da se omikron prej zazna v grlu….

Ko je n število ljudi na začetku teh famoznih testiranj prosilo zdravnike za potrdila za brise iz žrela pa bila cela vojna…  Kot, da v grlu ni virusa? zakaj nam te narekujejo maske, ki preprečujejo širjenje virusa med govorjenjem??…. Ah brezveze…

Sem se na začetku te norije odločila, da bom jo zvozila po liniji najmanjšega odpora in do sedaj vozim zelo dobro… Naj tak ostane.

Bris iz grla so jemali še avgusta lani. Potem so rekli, da ne velja… A res? Je virus izginil iz ust, iz sline? Zakaj potem maska, ki pokriva usta? Manipulirajo, lažejo…zato pa tej “stroki” noben nič več ne verjame.

Od testiranj je moj nos otečen.

Pred Momaxom je na 31.12.21 jemala ena starejša ženska. Vsi pred mano so umikali glave in šepetali kako je groba, dokler je ni ena nahrulila, da  se tako grobo ne jemlje brisa! Smo imeli vsi za njo boljšo izkušnjo. Hvala ženski pred mano!

Točno tako. Samo sadisti rinejo tisto palčko gor do možganov!! Bris se lahko vzame na normalen način, samo nekateri tega namenoma nočejo!

Pa glede na to da se gre za enake palčke, teste.. zakaj je samotestni neveljavni za opravke, un hitri pa ni. Jih majo kar v enem boksu nametane to pa ravno ni najbolj primerno.. samotestnega pa lepo sam ven vzameš in je bolj čist kot un v košku vseh…

Zartrose izven profila, 04.01.2022 ob 18:55

Pa glede na to da se gre za enake palčke, teste.. zakaj je samotestni neveljavni za opravke, un hitri pa ni. Jih majo kar v enem boksu nametane to pa ravno ni najbolj primerno.. samotestnega pa lepo sam ven vzameš in je bolj čist kot un v košku vseh…

Testa sta enaka, razlika je samo profi oseba ki ti vzame bris in potrdi uradno rezultat.

Pri samotestirnem ne veš ali se samotetirani laže ali ne.

Para Bellum, 04.01.2022 ob 18:49

Točno tako. Samo sadisti rinejo tisto palčko gor do možganov!! Bris se lahko vzame na normalen način, samo nekateri tega namenoma nočejo!

Pa kaj si nor kak je to grozno ?

ranjen nos, 04.01.2022 ob 17:46

Od testiranj je moj nos otečen.

Se testiram že ves čas, že nekaj časa 5x tedensko, včasih celo 6x.

Vsaj 2x tedensko na odvzemnem mestu, ostalo pa samotestiranje.

Moj nos je enak, kot pa pred korono.

Moja izkušnja: pri hitrih testih komaj da dajo palčko v nos, pa sem bila kar velikokrat, na različnih mestih. Na PCR testu sem bila samo 2x, in vsakič palčka zelo globoko v nos.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close