Corona test – jemanje brisa iz nosu
no, 04.01.2022 ob 15:05
ker so med tistimi, ki testirajo eni normalni ljudje, eni pa sadisti.
hodiš pač tja, kjer so normalni.
če greš kam prvič, pa si v pripravljenosti, da če ti začne siliti palčko preveč gor
se enostavno umakneš z glavo nazaj.
Se strinjam. Tudi jaz tako, sama se odločim kam bom šla naslednjič. Jemljejo ponekod tudi bris iz ust! Jaz vedno vprašam ali pokličem prej, če je ta opcija. Se pa ne grebem prav preveč za vrtanje po nosu, se da vse uredit na HUMAN ČLOVEŠKI način.
Zmeraj iz grla….in včeraj če ste spremljali poročila ….domnevajo, da se omikron prej zazna v grlu….
Ko je n število ljudi na začetku teh famoznih testiranj prosilo zdravnike za potrdila za brise iz žrela pa bila cela vojna… Kot, da v grlu ni virusa? zakaj nam te narekujejo maske, ki preprečujejo širjenje virusa med govorjenjem??…. Ah brezveze…
Sem se na začetku te norije odločila, da bom jo zvozila po liniji najmanjšega odpora in do sedaj vozim zelo dobro… Naj tak ostane.
Pajki, 04.01.2022 ob 16:43
Zmeraj iz grla….in včeraj če ste spremljali poročila ….domnevajo, da se omikron prej zazna v grlu….
Ko je n število ljudi na začetku teh famoznih testiranj prosilo zdravnike za potrdila za brise iz žrela pa bila cela vojna… Kot, da v grlu ni virusa? zakaj nam te narekujejo maske, ki preprečujejo širjenje virusa med govorjenjem??…. Ah brezveze…
Sem se na začetku te norije odločila, da bom jo zvozila po liniji najmanjšega odpora in do sedaj vozim zelo dobro… Naj tak ostane.
Bris iz grla so jemali še avgusta lani. Potem so rekli, da ne velja… A res? Je virus izginil iz ust, iz sline? Zakaj potem maska, ki pokriva usta? Manipulirajo, lažejo…zato pa tej “stroki” noben nič več ne verjame.
Zartrose izven profila, 04.01.2022 ob 18:55
Pa glede na to da se gre za enake palčke, teste.. zakaj je samotestni neveljavni za opravke, un hitri pa ni. Jih majo kar v enem boksu nametane to pa ravno ni najbolj primerno.. samotestnega pa lepo sam ven vzameš in je bolj čist kot un v košku vseh…
Testa sta enaka, razlika je samo profi oseba ki ti vzame bris in potrdi uradno rezultat.
Pri samotestirnem ne veš ali se samotetirani laže ali ne.
Forum je zaprt za komentiranje.