Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čopova

čopova

In? Vsak se odloča zase, kaj mu odgovarja.[/quote]

In?
Ti bom povedala kaj “in”.
Meni se zdi tako delanje otrok precej nepremišljena in nezrela zadeva.
Govorim za unadva mojadva gor. Spoznal je punco, pri čemer jo je “spoznal”
v najohlapnejšem pomenu besede…..človeka PAČ ne moreš res dobro
poznati v tako kratkem času…in pol kar pok, dejmo met z njo otroka?
Prej je bil (ta prvi) 15 let s super žensko….in kao “ni bil ziher, da je to to”,
a zdej je pa po treh mescih oplodil ta prvo, ki je mem prišla….je pa ok?

Ej sori, tle se men otrok smil, ki ima dva ruknjena starša… (za punco sicer
ne morem bit ziher, ampak ziher ni čist gladka, da ima otroka s praktično
tujcem)….[/quote]

pa si prepričana, da je dejansko ON tisti, ki jih ni hotel imet?

Najboljše darilo za 35. rojstni dan je sterilizacija. Sicer moraš potem še čakat pol leta, da te preverijo, če resno misliš, potem pa naredijo. Brez tabletk, brez kondomov, brez hormonskih dodatkov. Samo uživanje.
Pa ne mislit, da to naredijo le tistim, ki že imajo otroke. Daleč od tega. Tudi take pridemo upoštev, ki nimamo otrok. Samo 35+ moraš biti in dati vlogo.

Ja, sin je pa res zaželen. Zdaj, če rodi štiri hčere, potem res ni treba silit v to, da rodi še enkrat in še enkrat.
Ampak pri eni, dveh hčerah pa je prav, da se ženska še trudi za sina.

Pozabljaš, da moški določa spol otroka.

Ti si pa čist zgrešil poanto. Mame ne paradiramo, mame GLEDAMO
:-)))[/quote]

Nimate kaj gledat. Ko je enkrat otrok, mora jo vse misli bit usmerjene k njemu. Vzgojiti je treba prvoklasnega sončka. Morebitno poželenje si prava mama dopusti le v primeru, ko si zaželi naslednjega.

Nimate kaj gledat. Ko je enkrat otrok, mora jo vse misli bit usmerjene k njemu. Vzgojiti je treba prvoklasnega sončka. Morebitno poželenje si prava mama dopusti le v primeru, ko si zaželi naslednjega.[/quote]

IMaš prav.
Seks je v osnovi namenjen razmnoževanju. Zakaj bi ženska trpela seks, če si ne želi več otrok?

Nimate kaj gledat. Ko je enkrat otrok, mora jo vse misli bit usmerjene k njemu. Vzgojiti je treba prvoklasnega sončka. Morebitno poželenje si prava mama dopusti le v primeru, ko si zaželi naslednjega.[/quote]

IMaš prav.
Seks je v osnovi namenjen razmnoževanju. Zakaj bi ženska trpela seks, če si ne želi več otrok?[/quote]

Imaš prav. Vsako morebitno izraženo željo s strani moškega bi bilo treba obravnavati kot poskus trpinčenja.

In zakaj tebe to tako moti, kako nekatere živijo? A ti je žal za njih? No se se ti smilijo potem še razumem. Ampak kva mi grejo na živce ljudje, ki se tako vtikujejo v življenja drugih. Kaj te briga, če hočejo bit princeske. A nimaš o čem drugem za razmišljat? Ljudje počnejo hujše stvari kot to!

hahaha ti si pa res en zahojenc

In?
Ti bom povedala kaj “in”.
Meni se zdi tako delanje otrok precej nepremišljena in nezrela zadeva.
Govorim za unadva mojadva gor. Spoznal je punco, pri čemer jo je “spoznal”
v najohlapnejšem pomenu besede…..človeka PAČ ne moreš res dobro
poznati v tako kratkem času…in pol kar pok, dejmo met z njo otroka?
Prej je bil (ta prvi) 15 let s super žensko….in kao “ni bil ziher, da je to to”,
a zdej je pa po treh mescih oplodil ta prvo, ki je mem prišla….je pa ok?

Ej sori, tle se men otrok smil, ki ima dva ruknjena starša… (za punco sicer
ne morem bit ziher, ampak ziher ni čist gladka, da ima otroka s praktično
tujcem)….[/quote]

pa si prepričana, da je dejansko ON tisti, ki jih ni hotel imet?[/quote]

Lej ne vem, vem sam tolk, kolkr sem ga vsa leta poslušala. Kar je bilo
na kratko vse tisto, kar bereš od Spiderja/Matkica &co.
Zdej je pa ful fajn kr na lepem.

In zakaj tebe to tako moti, kako nekatere živijo? A ti je žal za njih? No se se ti smilijo potem še razumem. Ampak kva mi grejo na živce ljudje, ki se tako vtikujejo v življenja drugih. Kaj te briga, če hočejo bit princeske. A nimaš o čem drugem za razmišljat? Ljudje počnejo hujše stvari kot to![/quote]

Seveda naj živijo kot želijo. Samo zakaj potem te kure tu gor na tisoče tem odprejo, da so samske, da ne najdejo moškega, da ni več pravih moških?
Pa v rl tudi samo jokcanje takih dam kako ne najdejo moškega.
Če bi bile prave ženske, tako kot se za gre. Bi z lahkoto dobile moškega.

Pozabljaš, da moški določa spol otroka.[/quote]

Ja, ampak prava ženska zna ziher tacga izbrat, ki bo delal sinove.
Kako tega ne veš?

Pa sej so, no.
Samo gledamo prvovrstne primerke moških (zgolj eršte klasa), da
vidimo v kakšne moške bomo vzgajale svoje sinove.
To je čist edini razlog.

Pa sej so, no.
Samo gledamo prvovrstne primerke moških (zgolj eršte klasa), da
vidimo v kakšne moške bomo vzgajale svoje sinove.
To je čist edini razlog.[/quote]

Seveda. Ko se moški v pričo svojih obračajo za drugimi, se najbrž tudi samo zaradi tega, da se vedno znova prepričajo kako njegovi nobena ne sega niti do kolen. :-))

Po dolgem casu ste me vsaj nasmejali. 🙂

Naj mi kdo pojasni, zakaj tisti, ki tako pametujete o otrocih, družini, vezah, zakaj tega ne spravite v prakso?
A ne veste kako naredit otroke ali ne veste kako dobiti partnerke al v čem je problem?
Teoretiziranje je kar nekaj. Praksa pa kaj? Pokažite te svoje teorije tudi v praksi, da vam bo kdo verjel.

Najbolj v stiku z naravo je revež, ki ničesar nima in ima 10 otrok. Toliko, kolikor jih bog da. zakaj ti nimaš 10 otrok? Zakaj želiš prelisičiti naravo? Kaj če ima narava s tabo in tvojo ženo načrt, da bi imela 10 otrok?

Vidiš, ti s stališča nekoga, ki sam sebi korigira število potomcev po lastni presoji, kritiziraš nekoga, ki se je pač odločil, da bo njegovo število potomcev 0.

Pa razišči malo, kako so živele slovenske družine v 19. stoletju, z ogromno otroki, preden boš spet začel, kako je bilo nekoč fino.[/quote]

Spet tvoje izpeljave, ko vse pobrkaš v mineštro….

Če slediš svojemu telesu, ščemenju takšnemu in drugačnemu, se ne rabiš kaj dosti trudit, da bi dobil otroke, ker te življenje/narava/bog…samo vodi v to smer. Če imaš v glavi kak drug scenarij potem se pač moraš upret naravi in njenim načrtom, če želiš uspet.
Kaj je tu karkoli nerazumljivega?

O ekonomskih, kulturnih….itd razlogih nisem nič pisal, to si mi hotel ti podtaknit, da bi speljal vodo na svoj mlin….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ajjaj jaj. Verjameš ali ne, On, ampak ljudje imamo razum. Ne samo nagona.

Ravno zato pa je tisti, ki nima otrok, večji egoist od tistega, ki jih ima.
Če bi razmnoževanje bilo stvar ega, bi zemlja bila precej pusta in mrtva.

Ti si pisal o begu od narave, ne jaz. Zmeni se sam s sabo, ali je važen samo nagon, ali je še kaj drugega važno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ok zmenjeno. In kaj zdaj?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ok zmenjeno. In kaj zdaj?[/quote]
Nič.

Tudi jaz dam otrokom izbiro, zakaj si to spregledala?
Samo moja izbira je omejena recimo na 2stvari, kot so tudi sicer izbire v življenju omejene, niso neskončne. To je sporočilo moje vzgoje. Saj naslednji dan bo izbira tudi čkolino in prav je, da otrok zna počakat, ker to da zmoreš sebe obvladat je pomembno v življenju. Še zlasti za dekleta, da ne gre kar s prvim… 😉
The Marshmallow Test

Druga stvar je, da otrok vedno oz praviloma izbere popolnoma nezdravo hrano – sladkor/prazne kalorije, ker sladkor ga potolaži, če je kakorkoli v stresu. Nezavedno izbere sladko. Otrok bo izbral sladkor, čokolado, pomfri…. to pa ni hrana, ki si jo želiš za svojega otroka, razen, če sam nimaš 3čiste o prehrani.
Tudi zato otrok nima kaj izbirat kaj se bo v družini jedlo. Za to sta starša tam, da ga pravilno usmerjata, da pa ni vse tako hitlerjevsko kot trdi Skela mu pustiš izbiro v mejah določenega.
Ker ga imaš rad in mu hočeš dobro!! Ker vzgoja je čas, ko otroka pripraviš na odraslost ne pa iskanje stranpoti za tvoje čustveno ugodje, otrok pa sredstvo, ki ti to omogoča.

Vidiš saj si sama napisala zakaj mama ne more bit mama!!
Ker izbere papka, ker to kar opisuješ ni vredno, da se mu reče dec! Ali ga pa sama naredi za takega, ker drugače pač ne zna edino, to ji je znano in potem ji ne ostane druga kot, da sama prevzame vlogo obeh staršev in vzgoji novi rod papkov in arogantnih/čustveno hladnih žensk.

Tisto kar se je dogajalo pri Hitlerjevih (in se žal pogosto dogaja še danes) pa ni vzgoja. Ne vem od kod tebi ideja, da nasilje enačiš z vzgojo?
Od kod le?……. ccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si pisal o begu od narave, ne jaz. Zmeni se sam s sabo, ali je važen samo nagon, ali je še kaj drugega važno.[/quote]

Prav je da znaš poslušat sebe, ne pa si zatiskat oči pred resnico in si lagat, da nekaj ne obstaja.

Klinc pa tako širjenje genov.
Tu gor je par pravih decov, ki nimajo otrok in jih ne želijo imet. Imajo pa dobre gene.
Papkasti deci tu gor pa vsi imajo otroke oz. jih želijo imet.
Vsaj pri ženskah je slika bolj normalna. Vsaj na prvo oko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close