copati z nizko peto ter cofkom,terda koža na podplatih
ali ima katera pojma,kje kupiti zgoraj omenjene copate?Včasih jih je prodajal Peko,sedaj jih pa za božjo voljo ne dobim nikjer.
In še eno vprašanje:kakšnih pretiranih težav s trdo kožo na podplatih res nisem imela, pred mesecem dni pa sem šla prvič na pedikuro, sedaj pa se mi zadebeljena koža pospešeno dela! Ne vem,ali lahko nosim copate s petko in kako to trdo kožo najbolje zaustaviti, razen s tem, da sem vsak teden pri pedikerju?
Hvala za izkušnje
Tudi meni se je po obisku pedikerja suha koža na podplatih še bolj izrazito pričela pojavljati. Tako, da sedaj ne grem več tja. Imam pa odlično kremo:
Gehwol lipidro creme – v lekarni- malo več kot 1000sit…namažeš 2 večera zapored…nogice za poljubljat!! ampak moraš potem res mazat…
Če sem prav razumela….če greš enkrat na pedikuro se začne delati trda koža?? Hmm…če si ne bi strigli nohtov ne bi rasli, zato pa ker si jih strižemo nam stalno rastejo?
Tu ni logike.
Moje mnenje…pediker ti lepo uredi noge in tako lepe tudi ostanejo, če jih neguješ. Vsaka stvar je lepa, če je negovana.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.