Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice connecting flight

connecting flight

Kdaj gre pri prestopanju v letalskem prometu za connecting flight? A samo takrat, kadar letiš obakrat z isto letalsko agencijo? Zanima me namreč zaradi prtljage – kdaj je možno čekirati kovčke kar za končno destinacijo, da jih pri prestopanju ni treba dvigniti in ponovno čekirati.

…v Frankfurtu je bilo takole…prihod z S.A. ob 21 50, hvalabogu pisarna (okence) Lufthanse še odprta, čekiranje prtljage za naslednji polet (Lufthansa) in najneprijetnejši del – čakanje na povezavo zjutraj v “evropskem centru”-prosim lepo -še v Pi…cih imajo bolje urejeno…hvalabogu prtljage ni potrebno dvigovati, vkolikor pa okence (šalter) ne bi deloval, pa ne vem kako bi bilo…
L.P.

Če prav razumem, ni bila prtljaga že pred prvim poletom označena za končno destinacijo.
Pri nas je tako – Prvi let s Condorjem do Munchena in potem od Munchena do Ljubljane z Adrio. Ker so bile v prvi smeri neke težave, bi zdaj raje naredili tako, da v Munchenu ne bi bilo treba prtljage prevzeti in je ponovno čekirati za Adrio. Samo to me je zanimalo, če je možno…

Sama še nikoli nisem potovala tako, da bi morala prtljago prevzemati in spet oddajati…pa sem vmes še vedno prestopila. Je pa res, da sem obe karti vedno kupila naenkrat (torej skupaj)…ampak, ne vem, če ima to kakšno zvezo s tem…

Ancka, verjetno ima vezo s tem… Jaz sem karti kupila čisto ločeno.

Joj, žal ne vem, kako je s tem…ampak, mogoče se da vseeno kaj zment… rahlo neumno je, da moraš ven, da vzameš prtljago in potem spet notr…ampak, kot pravim – tu sem butelj, tako da nič ne vem!

Jaz tudi ne vem, zato pa sprašujem… Mogoče bom kar na Adrio poklicala, ker v mojem primeru je to bistveno, če se lahko samo tranztira brez dviga kovčkov, ker je povezano z vizo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close