Najdi forum

zadnje case je veliko govora o condorju in poceni letalskih kartah.mene pa zanima, ce je kdo dejansko ze z njimi letel, ker se mi cene res zdijo naravnost smesne, npr. sedaj imajo ceno za las vegas 99 eur….

ja.. 99 E v eno smer, nazaj pa 300 ali pa se vec. Na koncu koncev je potrebno imeti presneto sreco, da dobis res cenejso karto.

Probaj rajsi na http://www.ltur.de

Majo boljse ponudbe.

l.p.

kevin james

res je da imaš na LTUR-u večjo ponudbo in še nižje cene, vendar tudi CONDOR ni za podcenjevanje. Jaz jutri letim z njimi na MAURICIUS za 2 x 99 evrov, skupaj 198 E! Za 9500 km v eno smer!! 48.000 sit za povratno karto z vštetimi vsemi dajatvami, taxami in ne vem kaj še. Ponavadi je za tja okrog 200 000.
In ta ponudba je veljala celo nedeljo – sem veckrat precekiral. Drugo je pa vse easy. Rabiš kreditno kartico: Mastercard, Visa ali American Express in gre …

aj jaj jaj !
poceni leti !
kot da nista dovolj poceni ryanair in easyjet , da adrije en omenjam. pa še kakšne druge nizkocenovne družbe.

problem je samo v temu da so stroški dnevne nastanitve za en dan višji od povratne karte. ne hodiite po svetu nepripravljeni, rezervirajte sve vnaprej , pozanimajte se o urnikih muzejev , vključite kakšno kopanje zraven , in se izognite velikim mestom.

drugače je fino tudi vs loveniji. recimo soška sprehajalna pot v dolžini več kot 20 km. ali pa 2 km rilkijeva pot. če iščete družbo predlagam to.v londonu je evforija in odiranje

Kaj si povedal?

Da se da v Sloveniji prehoditi skupno 22 km.

to, lord! :))
true.

kar sem napisal

Zadnja sprememba (07-07-05 22:47)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close