Color US cena
frizerka ti v prvi vrsti zaračuna svoje delo in strokovnost, ki po tvojem ni vredno nič.
potem ti zaračuna uporabo salona, uporabo njenih pripomočkov in nazadnje tudi strošek vseh materialov, ki jih pri barvanju uporabi.
ne smeš pozabit, da mora s tem, da tebi lase pobarva, pokriti tudi davke, ki jih ima za plačat, prispevke, ki jih mora plačat…….
skratka, če ti to ni jasno, ali če ti je za te stvari plačevat odveč, predlagam, da greš v prvo frizersko trgovino, si nakupiš barve in izvoliš sama pobarvat lase.
Ne gre se zato. Vprašala sem koliko stane barva za color US? Zanima me ker ravno zdajle delam bilanco stanja za eno frizerko in ona nima COLOR US pa gledam koliko stanejo profesionalne barve. Nikoli pa nisem dela za tak salon, ki ima COLOR US. Ker po moji logiki se COLOR US ne izide niti, če bi bile barve za 1€. Zato me pa zanima, če imajo barve slučajno negativno ceno?
Ne gre se zato. Vprašala sem koliko stane barva za color US? Zanima me ker ravno zdajle delam bilanco stanja za eno frizerko in ona nima COLOR US pa gledam koliko stanejo profesionalne barve. Nikoli pa nisem dela za tak salon, ki ima COLOR US. Ker po moji logiki se COLOR US ne izide niti, če bi bile barve za 1€. Zato me pa zanima, če imajo barve slučajno negativno ceno?[/quote]
resno dvomim, da bi kaka frizerka namenoma delala minus. toliko pa že ve, koliko mora računat
in verjetno ne porabi cele tube za eno samo stranko.
Color US je uradno barvanje vseh las (tudi zelo dolgih, ki rabijo tudi več kot eno tubo) potem pa še elektriko za fen (fen ni priklopljen pri stranki), elektriko za gretje vode (stranka ne prinese tople vode v kangli), pranje brisač, (stranke jih ne prinesejo v torbi), ogrinjal (ogrinjala naj bi bila čista, da se stranke ne umažejo), žlico šampona, žlico balzama, ker samo četrt litra balzama stane okrog 15€ in samo ena tuba dobre kvalitetne barve stane okrog 8€. To pomeni, da bi bila v izgubi še preden, bi plačala zavarovanja, plače, davke, najemnino in vse ostalo. Samo škarje so 220 Evrov. Ne gre. Color US 9€ gre v zgubo.
Jaz sem se barvala s COLOR US in sem bila zadovoljna. Cena je bila okoli 12EUR . Fora te storitve je to, da ti frizer ne naredi fen frizure,ampak si lase fenaš sam. Mislim, da je smisel te zadeve predvsem promocija. Bodimo realni, pri barvanju ima frizerka s stranko (brez uporabe fena) vse skupaj ravno ene 20 minut dela. Če je cena barvanja nizka bo stranka zagotovo v salon prišla bolj redno kot običajno, za storitev bo povedala svojim prijateljicam in sčasoma bo želela tudi druge storitve…
Forum je zaprt za komentiranje.