Collegium
Zanimajo me vase izkusnje z agencijo Collegium. Predvsem me zanima kako se obnesejo poleti na Bolu. Od zanancev sem slisala 2 nasprotujoci si mnenji pa zdaj ne vem (ne vemo) kaj bi.
Aja pa se to, ali se bolj splaca iti z njimi na absolventa ali je bolje, da si sami zorganiziramno nas izlet. Slisali smo, da je na Kreti pijanka cez vse meje. Saj ne, da mi nebi kdaj popili kaksnega za dobro voljo in za dobro vdusje, samo gledati bruhajoce kreature in pa pijandure brez kontrole pa le ni nas idealen zur.
vesela bom vsakega vasega imputa!!!
A
Žijo!
Jaz sem bila na absolventu s Collegiumom na Kreti….res je, da nekateri pijejo prekomerno, vendar če nisi v njihovi družbi, se imaš lahko zelo dobro….
Meni je bilo všeč, ker smo hodili tudi na tiste izlete, ki jih nudijo med bivanjem na Kreti. Vse so imeli lepo organizirano in se je kar naprej kaj dogajalo. Meni ni bilo žal, da sem šla.
Kako pa izgledajo ostale stvari preko njih, pa ne bi vedela.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
lp
Cao,
jaz ti predlagam, da greš z njimi na absolventa, pol pa s frendi še mal podaljšate (kakšen teden oz. kolikor čas in denar dopuščata) in si še sami naredite en lep izlet, ker tist teden, ko si na absolventu je res odklop in kar se tiče ogledov in spoznavanje dežele ni nevem kaj, ker končno si prišel na absolventa žurat in ne gledat znamenitosti in običajev,…Zato, če te to tudi zanima se ti splača še mal podaljšat in si sama oz. s frendi ogledaš, kar te pač zanima.
Če ti pa ni do žuranja in res ne maraš gledat tega in ti gre to ful na živce, pol pa pejte raš sami…
Ampak, da ti ne bo potem žal, “na stara leta”, da nisi tega izkoristla (absolventa, mislm).Sej ni tako hudo.Jaz se prav rada spominjam teh burk…
Forum je zaprt za komentiranje.