Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Coldrex

Coldrex

Upam, da sem prav napisala. Ali poznate to zdravilo? Je vredu? Sprašujem, ker se me je lotil prehlad in imam jutri važen sestanek, na katerega ne zgleda, da prisopiham vsa nahodna…

LP!

Meni ni pomagal. Je veliko kontraindikacij in mi to ni všeč – pritisk, ščitnica, prostata in še veliko drugih. Meni pomaga daleron.

če se ne uležeš in preboliš stoje je katastrofa. zboliš, sesuje te tako, kot še nikoli(jih poznam kar nekaj). tako, da ti svetujem da vzameš, greš na sestank potem pa počitek.

Meni ne pomaga.

Meni prime ko šus. Možu in moji mami tudi. Če vzamem Coldrex, mi res odleže. Res pa je, da potem še nisi zdrav in te lahko močan učinek zdravila preslepi, da se preforsiraš in potem res obležiš.

Meni tudi zelo pomaga, ampak samo če ga vzameš takoj, ko se te začne lotevati prehlad in to 2 komada. Če imaš pa samo nahod, pa res zelo pomaga Sinupret, ampak tako bolj trenutno za par ur.

Meni pomaga, sta pa dva, en je Coldrex, drugi pa … Cold 3 al kaj? Meni so v lekarni razlozili, da je en za suh, drugi pa za moker kaselj, plus vsi ostali enaki ucinki. Meni pomagata oba, pijem pa ene 3 dni po dve tabletki 3 x na dan. Te kar spravi k sebi za nekaj uric, potem pa ponovis vajo.

Stranski ucinki so zoprna stvar, tako da pretiravat ni treba, mislim pa, da nekaj dni ne skodi, pa saj nismo prehlajeni celo leto, samo teh nekaj mesecev pozimi, pa se to ne non stop.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ti že pretiravaš, le zakaj po dve tableti 3x na dan, dovolj bi ti bila ena tableta 3x na dan!!!

Coldrex meni zelo pomaga, čim začutim, da se bo nekaj začelo kuhat, prehlad, zamašen nos, grlo, takoj vzamem Coldrex, eno tableto. Torej 3x na dan po eno tableto in že naslednji dan mi je bolje, nos ni več tako zamašen, ne cedi se mi iz njega, to nadaljujem ene tri dni in če se le da vmes tudi malo počivam, sprežem.

Meni pa Coldrex nič ne pomaga, le občutek imam, kot da bi bila zadeta. Menda nas je nekaj takih, ki pač na Coldrex tako reagiramo. Daleron Cold 3 pa mi super prime, tudi jaz ga jemljem trikrat na dan po dve tableti, a le kadar imam konkreten prehlad.

mami

Meni ena tableta ne pomaga, je enak ucinek oz se bolj svoh, kakor ce bi popila Lekadol.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Coldrex je za moker kašelj, ker olajša izkašljevanje. Daleron cold 3 pa pomiri suh kašelj.

Jaz pa ravno Dalerona ne prenesem, sem dobila hudo kožno reakcijo. Boš morala poskusiti, saj vsak lahko reagira malce drugače.

Ta zdravila imajo ogromno stranskih učinkov. Najboljše je, da prehlad preboliš, ne pa da umetno zavreš izločanje sluzi. S temi zdravili ne koristiš svojem zdravju, kvečjemu že tako globokemu žepu farmacevtske industrije. Čajček, počitek, pa bo.

Meni ga je v lekarni odsvetovala.rekla je , da je to bolj zdravilo za moške, ki slabše prenašajo bolezni in nimajo potrplenja, ko te napade bolezen.(-:

ja poznam , meni je zelo pomagal. pa seveda tudi pitje čaja.

Tudi meni je Coldrex takoj pomagal. Dalerona pa ne smem, mi je slabo po njem in sem vsa omotična.

Coldrexa in Dalerona ti ne priporočam, ker oba vsebujeta preveč različnih učinkovin, ki jih spravljaš vase, četudi jih ne potrebuješ.

Jemlji Aspirin, če ti dela težave, pa jemlji kak pripravek, ki vsebuje samo paracetamol.

Coldrex in Daleron sta približno tako, kot če bi šla s topom na muho. Drago – predvsem za tvoje zdravje.

Če imaš poleg tega npr. zamašen nos, si pomagaj z inhalacijo, če te boli grlo, samo z nečim proti grlu. Če kašljaš, jemlji sirup. Skratka, za vsako stvar posebej. Malo ljudi je, ki obenem kašljajo, imajo zamašen nos, jih boli grlo & ušesa – vse skupaj. In samo za takega sta primerni ti zdravili.

Meni coldrex pomaga tisti dan ali dva ko ga jemljem, potem pa se prehlad nadaljuje in še dlje vleče. No prvič je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} deloval in sem ful delala reklamo za njega , čez nekaj mesecev ko sem zbolela spet, pa ni bilo več tako in se je po dveh dneh jemanja prehlad ponovno pojavil in še veliko slabša sem bila in dlje časa je trajalo vse skupaj. Zdaj ga ne kupim več, ampak rajši uzamem Lekadol plus C

Aspirin če imaš želodec iz betona….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close