Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika cmoki iz naribanega krompirja…

cmoki iz naribanega krompirja…

Nekje sem videla ta recept, a ne vem, kje!? Ali mi lahko katera pove,kako se to naredi ,ali pa,če slučajno ve v kateri reviji je bil recept!? LP Marja

Je bil v eni od revij, se spomnim da sem brala da je treba krompir (surov) ribati v okisano vodo (to mi je ostalo v spominu). bom doma pogledala revije, če prej ne izveš ti zvčer sporočim.
LP

Pravkar sem kupila revijo Nova – Bozicna kuhinja in v njej je tudi ta recept.
Lp Natasa

A ne da je tam, saj se mi je zdelo ;-))

tam je sigurno. mene kar malo mika ,da bi poskusila:) najprej sem mislila,da so to bavarski “kleze”…pa menda sladnji ne vsebujejo psen.zdroba!? pozna mogoce katera “kleze” !? taka je izgovorjava,sicer mislim,da se pise z umlautom!? lp petra

Moja mama je ta recept prinesla domov pred nekaj dnevi. Tako nekako “da bo na waiting listi” ::)) No, pa smo ze včeraj to naredili ! Ne doma, ampak pri prijateljih! Dobra stvar! Nadev smo malo “prikrojili”. Nekaj cmokov je bilo z zel.nadevom, nekaj pa z ocvirki. Maja

vzamemo 5 kuhanih krompirjev jih pretlačimo in ohladimo,dodamo 5 surovih naribanih krompirje ,sol,2 jajci,ostro moko in napravimo testo.oblikujemo cmoke in jih kuhamo 20 minut.serviramo z omako od mastne pečenke,dober tek

Mene pa zanima, če lahko te cmoke polniš s sadjem ali so samo kot priloga k omakam.
Hvala za odgovor.

Anči, seveda lahko, če imaš take rada….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close