Cmočkasti pozdrav vsem….
Pozravljeni prijatelji moji….
Spet je prišel dan,ko lahko rečem tukaj sem zvami!!!
Moram priznati,ni bilo enostavno ..,Vse VAS za nekaj casa in tale nas Tjavendan malce “pozabiti”..
Da ne bom dolgovezila bom najraje s prelepimi besedami povedala vse kar mislim in kar je v mojem srcku..z odlomkom knjige Prerok,ki govori o prijateljstvu in še marsičem…Zagotovo poznate avtorja Kahlila Gibrana ..Takole pravi…
Vaš prijatelj je odgovor na vaše potrebe.
Prijatelj je vaše polje,ki ga posejete z ljubeznijo in požanjete s hvaležnostjo.Vaša miza je in vaš dom.Kajti lačni prihajate k njemu in iščete ga zaradi miru.
Ko vas prijatelj razodeva svoje misli,se ne bojte reči ne,niti ne zadržite svojega da.In ko obmolkne.naj vaše srce ne neha poslušati njegovega srca.
V prijateljstvu se namreč vse misli vse želje,vsa pričakovanja porajajo in razodevajo z radostjo brez hrupnega odobravanja.
Edini namen prijateljstva naj bo poglabljanje duha.
Kar premorete najboljšega v vas samih,naj bo za vašega prijatelja.
Če mora spoznati obdobje vaše oseke,storite,da bo spoznal tudid obdobje plime.
Iščite ga v času,ko živite.Prijatelj želi utešiti vaše potrebe,ne pa zapolniti vaše praznine.
V skladu vašega prijateljstva naj bo tudi SMEH in RaDOST UZIVANJA.
KAJTI V ROSO DROBNIH STVARI NAJDE SRCE SVOJE JUTRO IN SVEŽINO!!
Vidite dragi moji…to zadnje je zelo pomembno..in to zadnje se med drugim uresnicuje prav tukaj.RADA VAS IMAM!!
TEBE PA SE NAJBOLJ!*****
Idemo dalje!!!!
pozdravcek vsem
Jana, to ni knjiga za prebrat in odnest nazaj v knjižnico, to je za doma imet in vzeti v roke kot zdravilo, kot…kaj pa vem, kot tolažbo tudi….ali pa kar tako ali kot čudenje, kako je mogoče tako lepo in modro napisati o raznih stvareh.
Ni predraga, za to kar da, pa sploh ne!
p.s. Zdaj sem spet dobila, da pošta do tebe ni šla skozi. Saj vem, da ni bistveno, ker že imaš od Pepija, a le toliko, da veš, ko sem že razglasila, da je danes pa šlo skozi….
pozdravček
Čaki Pepi, saj sem vaju samo tako ljubeče malce pobožala z golobčkoma. saj vem, kako je s Perlo. Če jo pravočasno ne zabremzaš, zdivja. Še hvala bogu, da si tu, da jo bremzaš, ker imam na sumu, da bo spet zdivjala, pa kot veš mene tako ali tako ne posluša, tako da je res vse na tebi………
Jana
Ps: Lisička mi je pa tako ali tako naročila, da te imam na oku!
Potem bom knjigo kupila, če je temu tako. Samo moram prej poklicat, kje jo imajo, da ne lutam okoli.
Na kateri mail si pa poslala hudiča, moralo bi prit, edino če nima tvoja firma tud blokado strežnika, kot pri Andrejki, ki mi lahko piše edino na slo.net. Do zdaj še res nisem nič dobila, sem skoz buljila u kaslc 🙂
LP, Jana
Pridem domov s šopinga, si dam salso na CD player, pogledam na net in koga najdem – Perlico našo ……
Hvala Bogu, da si spet nazaj.(če ma sploh on kej prstov vmes).
Kok dobr dene, da si spet med nami, ti sploh ne veš. Kok bojo še ostali Tjavendanovci srečni, ko te bojo v ponedeljek našli tukaj, boš vidla.
Ti povem, odkar si manjkala, ni noben nč tulil tuki na forumu (razen une s krili).
CCCCMMMMMMOOOOOKKKKKKKKAAAA na lička, pa ne nam spet uit.
Kaja
Forum je zaprt za komentiranje.