človeški izrodek
člvek ne izbira tistega kar bi rad, ampak tisto kar ima pri roki, sem prepričan, ko bi dotični imel pri roki injekcijo za uspavanje bi jo uporabil, ampak rezulatat bi bil isti, a ne?[/quote]
Ne razumem najbolj, kaj je s tem hotelo bit povedano. Še zdaleč ni isto ali te nekdo pokonča z injekcijo ali sekiro? Ali zate???
Pa kaj ti sploh nekaj blebečeš človek neumni, kaj si si sploh prebral (a) članek??? Daj najprej se pozanimaj o čem je govora pol pa dajaj kakršnekoli komentarje. Ja pa saj zaradi takšnim kretenov da drugače ne morem reči kot si ti in še in še se pol take stvari dogajajo. Daj raje mi prihrani s tvojim razmišljanjem ker mi gre na kozlanje!
zeus, preden vržeš v mene strelo ali bog ne daj, sekiro, bi bilo smiselno da malo ohladiš svojo jezo in se držiš manire, mogoče ti veš zakaj je dotični pokončal psa? si mogoče pomislil da ga je v samoobrambi? zelo poznana mi je trditev lastnikov psov, saj naš pa ne grize, no vi ste prvi, ki ga je ugriznil…moje mnenje je, da vsekakor ni prav, da je psa pokončal, vseeno pa lahko rečem, da pes ni trpel, glede na zadeno rano je bila smrt trenutna, kar je še vedno bolje, kot v primerih povoženih živali, ki v večini primerov umirajo počasi in v velikih bolečinah, na leto, pavšalna ocena, konča pod kolesi med 10000-15000 živali, boš od ljudi, ki povozijo žival tud zbiral podatke in jih kaznoval?
Glej, z razliko od tebe malo bolje poznam primer. In psa so pripeljali v mariborski azil, kjer so mu skušali pomat, torej ni bil mrtev. In v nobenem primeru ne opravičujem dejanja, pa če je kuža ne vem kaj naredil. Je pa bil manjše rasti tako, da prosim tud če bi koga hotel ugriznit, vsekakor to ne bi bila nobena opravičljiva obramba. In tako ko te poslušam tudi ne dvomim, da bi tud ti bil kaj takšnega sposoben naredit.
Forum je zaprt za komentiranje.