Najdi forum

članica

Sem članica max factor cluba vendar nisem seznanjena kakšne ugodnosti mi prinaša moje članstvo. Kupujem kar nekaj kozmetike max factor pa me zanima če moram hraniti račune? Hvala LP

Pozdravljena!

Po pošti ste prejela brošuro v kateri so kuponi s katerimi lahko uveljavite popuste na nekatere izdelke v drogerijah in parfumerijah Beautique v Mercator centru v Sloveniji.

V primeru, da niste prejela brošure, mi pišite na mail.

Lep pozdrav

Nada

Pozdravljeni.

Pred več kot tednom dni sem tudi sama izpolnila prijavnico in jo odposlala, vendar do sedaj še nisem dobila nobenega odgovora. Zanima me, kako je s tem.

LP Helena

Jaz nisme dobila nobenih popustov:( tud obljubljenih vzorčkov za color adapt nisme dobila..pa sje vseeno…
sam kupončke za popust bi pa imela…

Tudi jaz sem že 2 x pisala za vzorčke, pa jih nisem dobila. Na pamet kupovati pa ni ravno najbolj fino, saj ne veš, kako se bo koža odzvala na kakšen izdelek. Vsaj moja koža je zelo občutljiva in brez, da bi poskusila vzorček ne upam kupiti izdelka.

Pozdravljeni,

se opravičujemo zaradi poznega odgovora. Glede nato, da smo imeli težave z maili, vas prosimo, da nam ponovo pošljete e-mail naslov.

Poslali vam bomo vzorce.

Vsem članicam, ki so se prijavile v sistem smo poslali članske izkaznice in številko. V primeru, da je niste prejela nam prosim pišite na naslov: orbico.marketing@orbico.si

Več o članstvu v Max Factor Fun Clubu si lahko preberete na straneh http://www.maxfactor.over.net

Hvala za razumevanje

Lep pozdrav

Vzorčkov še vedno ni, jaz pa pod nujno rabim nov puder. Help!

Danes sem dobila vzorčke in se vam najlepše zahvaljujem.
Tako dobrega pudra že dolgo nisem imela. Se krasno razmaže, dobro prekriva in daje dober občutek na koži. Sploh barva naturel je enkratna in to bo moj nov nakup.

Še enkrat hvala in lep pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close