Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Članek o Greti me je spomnil na Kirka

Članek o Greti me je spomnil na Kirka

Kje ste sedaj vsi tisti kateri ste trdili  da je strelec desničar ?

Ste se opravičili za svojo “zmoto ” ?

V glavnem greta je razočarana nad preostalim vodstvom tiste karavane v Palestino, zapustila je komandno ladjo in se preselila na drugo, ostaja organizatorka, ni pa več v vodstvu, itak bodo pa pred obalo Gaze vse skupaj zaplenili in aretirali, ona kot povratnica bo končala v arestu, ladje bodo pa ali potopili ali pa prodali za staro železo.

Itak, da je morilec desničar. Vzgoja skrajno desnih staršev mu je scvrla možgane. Takšnih krutih dejanj so zmožni le skrajni desničarji in psihični bolniki. Najhujše zločine v zgodovini človeštva so zagrešili skrajni desničarji (prisilno pokristjanjevanje, križarske vojne, inkvizicija, islamistična gibanja, vključno z ISIS, nacistična taborišča in poboji med 2. sv. vojno, Breivik, Netanjahu, Hamas, Putin,…).

Desničarji so samo produkt skrajno levičarskih staršev.

Prtav pretirano brihtna pa nista vidva tu nad menoj.

Vsi vemo da je bil skrajni levičar, edino vidva sta še tako zarukana da vama to ni jasno.

Spomnimo na nedavno umorjenega ameriškega konservativnega aktivista Charlieja Kirka, ki ga je pokončal Taylor Robinson, ki naj bi se radikaliziral pod vplivom skrajnih levičarskih nazorov, tudi LGBTQ+ skupnosti.

Spomnimo, da naj bi bil Robinson v romantičnem razmerju s transseskualcem, na najdenih tulcih nabojev pa naj bi bila skrajna levičarska gesla, na primer “Hej, fašist, ujemi tole!”  (več tukaj in tukaj).

Pa koga brigajo ti potomci kurb in kriminalcev. Naj se pobijejo, če jim paše. Kaj naj bi imeli mi Evropejci z njihovo bebavostjo. BTW v ZDA ni levičarjev. Demokrati spominjajo na našo NSi, so zgolj malo bolj soft varianta republikancev. Barabe so pa eni in  drugi.  Woke kultura in LGBT+Q, sta itak izum kapitala za preusmerjanje pozornosti bebotov z ene in druge strani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close