Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Civilna tozba

Civilna tozba

Ravno zadnjic ste pisali o uklonilnem zaporu. Eh, ne vem. Saj bo sodnica sigurno nekaj ukrepala. Da preneha z nocnim hrupom, al izselitvijo. Karkoli. Sramoto si bo naredil.

Vsi okrog njega so se izselili. Stanovanja so prazna. Le na tej strani sva ostali medve z mlado podnejmnico( ki jo omenjam z novo nastalo aritmijo).

Dal si je v glavo da izseli ves blok. Mu ne bo uspelo.

O njegoveh pocetjih mi je povedal oz potrdil clan krajevne skupnosti v mestu prej kjer je zivel. So ga po hitrem postopku izselili. Ker je ponoci norel po bloku. Ko je prisla policija pa se je naredil nedolznega in se vrgel na tla ter jokal, da ni kriv.

Stanovalcem je rezal gume, brisalce lomil, drsal avto, tablice suval dol.

To kar je meni tudi pocel, a vse pred policijo zanikal.

Meni je velikokrat gumo prerezal, ali spustil, da sem skoraj na ovinku ven letela, sele takrat je guma popustila.

Ali pa ko sem prodajala stanovanje, je dokler so bili na ogledu pri meni ljudje jim brisalce polomil ali stranska ogledala. Ampak on nikoli nic kriv. Vedno je sel na policiji liso skozi, ceprav je stari znanec policije v kraju prej.

Tokrat ne bo sel skozi. Ker preden prodam stanovanje, zelim naredit s tem konec in da ima naslednji mir.

Zaradi njega se vsak ne bo izselil ven.

Na oglasno desko sem mu zdaj nalimala zadnje obvestilo. Na dolgo in izcrpno napisano. Zakljucila sem s tem, da ne lepa, ne manj lepa beseda ni nasla mesto ne posluha pri njemu. Naj si poisce strokovno pomoc, ker ocitno z ropotanje ne zmore in ne zna odnehat.

V vednost obvestilo poslano povsod upravniku, gp, csd in ministrstvu, sodiscu, njegovemu zdravniku, psihiatricni bolnici za nas kraj, krajevni skupnosti….

Zaradi zadnje bolezni mu ne bom prizanesla.

Kaj iam veze, da ima doma 20 let mlajšo babše, ko mu že 10 let ne da. Dedec je siten, strada sexa. Potem ponoči ropota, babše ga je izkoristilo za otroke in potem starca ne povoha več. Ziher je grd, nagravžan in ima kožo kot star martinček.?

Odgovor na objavo uporabnika
Sosed hrup_, 14.06.2021 ob 09:14

Ravno zadnjic ste pisali o uklonilnem zaporu. Eh, ne vem. Saj bo sodnica sigurno nekaj ukrepala. Da preneha z nocnim hrupom, al izselitvijo. Karkoli. Sramoto si bo naredil.

Vsi okrog njega so se izselili. Stanovanja so prazna. Le na tej strani sva ostali medve z mlado podnejmnico( ki jo omenjam z novo nastalo aritmijo).

Dal si je v glavo da izseli ves blok. Mu ne bo uspelo.

O njegoveh pocetjih mi je povedal oz potrdil clan krajevne skupnosti v mestu prej kjer je zivel. So ga po hitrem postopku izselili. Ker je ponoci norel po bloku. Ko je prisla policija pa se je naredil nedolznega in se vrgel na tla ter jokal, da ni kriv.

Stanovalcem je rezal gume, brisalce lomil, drsal avto, tablice suval dol.

To kar je meni tudi pocel, a vse pred policijo zanikal.

Meni je velikokrat gumo prerezal, ali spustil, da sem skoraj na ovinku ven letela, sele takrat je guma popustila.

Ali pa ko sem prodajala stanovanje, je dokler so bili na ogledu pri meni ljudje jim brisalce polomil ali stranska ogledala. Ampak on nikoli nic kriv. Vedno je sel na policiji liso skozi, ceprav je stari znanec policije v kraju prej.

Tokrat ne bo sel skozi. Ker preden prodam stanovanje, zelim naredit s tem konec in da ima naslednji mir.

Zaradi njega se vsak ne bo izselil ven.

Na oglasno desko sem mu zdaj nalimala zadnje obvestilo. Na dolgo in izcrpno napisano. Zakljucila sem s tem, da ne lepa, ne manj lepa beseda ni nasla mesto ne posluha pri njemu. Naj si poisce strokovno pomoc, ker ocitno z ropotanje ne zmore in ne zna odnehat.

V vednost obvestilo poslano povsod upravniku, gp, csd in ministrstvu, sodiscu, njegovemu zdravniku, psihiatricni bolnici za nas kraj, krajevni skupnosti….

Zaradi zadnje bolezni mu ne bom prizanesla.

Prej verjetno da si ti to delala kar pišeš krota. Sm šel malo brat kaj vse si pisala.joj ženšče babovje kaj delaš iz sebe. Kr sam bi te prjavu

Odgovor na objavo uporabnika
Namišljena bolnica, 14.06.2021 ob 13:54

Prej verjetno da si ti to delala kar pišeš krota. Sm šel malo brat kaj vse si pisala.joj ženšče babovje kaj delaš iz sebe. Kr sam bi te prjavu

Viharni prijavi jo, ima ona prej tebe za prijavit. Imaš več masla na glavi in smrti nedolžnih žensk. Ko tega uredi, bo tudi tebe. Kar tresi se, pa k ženi pod kovter zlezi da te bo mnj strah.

Tole kar tale avtor/avtorica zapisa piše že ve zakaj. Stvar ni resnična, malo je priredila stvari, ampak rabi neke informacije da bo lažje iztržila od drugih. Ta sosed ne obstaja. Zelo prozorne finte nekateri uporabljajo. Delat pejt!

moj sosed je bil drogirani pijani slovenceljn, cel blok je trpel zaradi njega!!!

Jst sem mu reko, da ji nagaja. Tam sem bil z modro mapo in mu pred blokom izročil navodila, naj ji uniči zdravje z nespanjem. To me osrečuje. Naša agencija ga dobro plačuje za ropot. V bloku so itak starke in se ga bojijo. Ne vem ka bom naredo ko se bo babše odselilo, kak ji bom nagajal nea čuj. ?? Dokler ne krepne se ne bom ustavu. Potem naslednja. Orgazmično, ko crkujejo ena za drugo.

Srecala sem zjutraj ko sem prihajala s sprehoda nazaj domov sosedo. Vprasala me je ce sem kaj boljsa in kako je z mano. Povedala mi je da je ves teden ponoci se zbujala in hodila gledat na balkon. Ceprav ima spalnico na drugi strani bloka, ju je z mozem zbujal njegov ropot. Rekla mi je vso noc ima luc in ropota.

Vceraj ga je vstavila in mu rekla, zakaj to punco pod sabo unicujes, ves da je hudo zbolela od nespanja. Tudi ti bos zbolel ker ponoci ne spis. Tudi naju z mozem zbujas, ceprav sva na drugi strani bloka.

Odgovoril ji je, zelim da vsak okrog mene in pod mano umre. Ne podnesem je ker je prevec ambiciozna in se prevec sportno giblje. Sovrazim jo. Ce bi lahko bi jo z golimi rokami zadavil. Vsako zensko mlajso in mladostnega videza bi zadavil. Drugo pa ne ropotam, ampak vso noc jem. Zacel se je krohotat. In ji rekel, imam dva sinova, pazite se jih.

Soseda je rekla da je z njim hudo narobe. Hudo ji je zame. Ona se boji tudi zase. Meni da je s to druzino hudo narobe in se nekaj hudo dogaja med 4 stenami.

Uff meni je pa adrenalin se povzpel.

Jbt, csd spi, ko bo kaj hudo narobe bo prepozno.

Hvala sosedi, cenim postenost. Edino skoda da se ga boji, pa ne gre z mano te njegove stavke dat na zapisnik.

Zvočne in slikovne posnetke, lahko tudi brez privoljenja pokažeš policaju. Ta se bo v danem trenutku odločil, kako in kaj. Verjetno bo kršilcu izdal plačilni nalog  v višini nekaj 100 evrov. Če še ne bo mira kliči policaje naprej. 1x, 2x, 3x, 4x, in nato se bo moral policaj odločiti za kakšno višjo sancijo. Nato na podlagi prijav v tožbo.

Zatorej le klicat policaje, so popolnoma zastonj. Ampak jih moraš klicat v danem trenutku, ko se kršitev godi, ne pa naslednji dan, ali čez 1 teden. Če ne znate uporabljati diktafona, se vse zadeve okoli hrupa posnamejo tudi v klicnem centru, centra za obveščanje, ko se kliče na 113.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close