Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Citatorka PINGVINKA je postavila iziv. IŠČEMO KANDIDATE! Vsi bralci vabljeni.

Citatorka PINGVINKA je postavila iziv. IŠČEMO KANDIDATE! Vsi bralci vabljeni.

Malo sem se izgubila, sem jaz ti, ali si ti jaz? Vse je odvisno od tvoje ritke?

Odgovor na objavo uporabnika
Moja misel627, 03.07.2021 ob 11:56

Malo sem se izgubila, sem jaz ti, ali si ti jaz? Vse je odvisno od tvoje ritke?

Jaz sem jaz, ti si ti, kdo je mona jaz ali ti?

Mislim, da se vam da :/ Otročje.

He he, otročje gor ali dol, še vsakič zapreš usta vsakemu s finto iz davnega 1986 .. karkoli bi odgovoril, bi zase rekel da je mona. Šah mat

kokoši, 03.07.2021 ob 08:37

Pozdravljeni. 🙂

PINGVINKO ste najbrž že spoznali? Ona je ena izmed dveh maničnih citatork, ki sta skupaj z kilometrskimi citati blokirali ta forum. PINGVINKA je mlajša izmed njiju, druga pa je starejša gospa po PINGVINKINI oceni iz generacije “baby boomerjev”, in mimogrede če lahko dodam ta tadruga tastara je tudi prava vešča, ki me je dva meseca nadlegovala z svojimi šovinističnimi forami saj težko sprejema svoja leta in je nezadovoljna in razočarana nad moškimi. Dokler nisem povezal vseh točk in ugotovil, da je medrugim ta gospa tudi manična citatorka. Prvo sem mislil, da gre za eno osebo, zdaj vem gre za dve in da je PINGVINKA druga oseba.

Kot najbrž veste sem za zdaj jaz edini s katerim za zdaj PINGVINKA komunicira!!! Imela sva že kar nekaj pogovorov v različnih temah. Vrjetno sem tudi edini z katerim obe citatorki komunicirata.

Sedaj pa je PINGVINKA nam vsem postavila iziv v moji temi “Imam DOKAZE kdo je Pingvinka MANIČNI CITATOR!!!”

Torej PINGVINKA bo izbrala knjigo, katero bomo prebrali in nato PINGVINKI podali opis knjige! Ko bojo prvi trije uporabniki tega foruma podali opis knjige, nas bo PINGVINKA nagradila s podatkom o sebi po svoji izbiri!

Vsekakor vem, da bo PINGVINKINA izbira knjige zelo zanimiva, ali se bo šlo za kvalitetno literarno delo ali pa za zelo specifičen poseben roman. Vsekakor pa ga ne bo zbrala naključno, ampak bo izbrala nekaj kar bo imelo namen in sporočilo, ki nam ga bo hotela predati s knjigo, ki jo bomo prebrali. Kakšen bo ta namen in sporočilo pa bo moral ugotoviti vsak zase.

Prosim, za pozitiven pristop k tej temi saj je lahko koristna za vas in lahko si z sodelovanjem tudi razširite obzorja. PINGVINKA je namreč vplivala name, da sem po njeni zaslugi posegel po slavni knjigi Kurta Vonneguta; “Klavnica pet”.

In spoštujte tudi mene zaradi moje vloge posrednika. In prosim, da se v tej temi vzdržite negativnosti in zlonamernih nesramnih komentarjev! Saj veste, da lahko PINGVINKA ponovno zablokira forum z svojimi kilometrskimi citati. Ker potem ko bo vašo temo zablokirala z kilometrskimi citati, ne bom jaz z prstom mignil za vas.

Naslov in avtorja knjige bo PINGVINKA sporočila v moji temi “Imam DOKAZE kdo je Pingvinka MANIČNI CITATOR!!!” Morda pa se bo oglasila tudi v tej temi.

Lepo vabljeni k sodelovanju. 🙂

Zakaj pa se pingvinka nič ne oglasi? Meni se zdi ta iziv zabaven. Lepo bi bilo od nje, če se je že domislila tega da nam pove naslov knjige, ki jo rabimo prebrati. Morda celo uspe, da se najdemo trije, ki bomo sprejeli iziv.

Jaa, pa potem, ko se boste uspeli nakupčkati za ta blazno nor izziv, se predstavite, lepo rangirano ime, priimek, starost, pasma, ob branju uživajte kokice in navadno vodo, da boste usklajeni in bomo ostali lahko prepričani, da je igra poštena, odhod na wc bo odobrjen največ 3x, uro branja bomo dorekli skladno s potrebami prostovoljno javljenih kandidatov, sestanki so odrejeni dnevno ob 8h, huudo. In zdaj akcija.

Moja misel513, 03.07.2021 ob 11:58

Jaz sem jaz, ti si ti, kdo je mona jaz ali ti?

Nobena. Cmok cmok

Noro ej, 03.07.2021 ob 22:00

Jaa, pa potem, ko se boste uspeli nakupčkati za ta blazno nor izziv, se predstavite, lepo rangirano ime, priimek, starost, pasma, ob branju uživajte kokice in navadno vodo, da boste usklajeni in bomo ostali lahko prepričani, da je igra poštena, odhod na wc bo odobrjen največ 3x, uro branja bomo dorekli skladno s potrebami prostovoljno javljenih kandidatov, sestanki so odrejeni dnevno ob 8h, huudo. In zdaj akcija.

Hahaha hahahaha

Moja misel627, 04.07.2021 ob 09:23

Nobena. Cmok cmok

Vedno si bila tako pametna in modra ?

Zakuga pa ne pove za knigo, k jo je zbrala? Ni fer.

Mogoč jo bi šel ker folk prebrt in bi lahk nadelevala ka špila

Ne res ni fer.

Nisi resna. Beda.

Sem pričakovala več entuziazma in resnosti od uporabnikov foruma. Tako pa me je vse minilo.

Zavrnili ste ponujeno roko, zato tudi ne rabite pričakovati obzirnosti z moje strani. Samo da se neboste potem ponovno pritoževali, ko se ne bom odzivala na vaše prošnje in zahteve.

?, 12.07.2021 ob 08:54

Sem pričakovala več entuziazma in resnosti od uporabnikov foruma. Tako pa me je vse minilo.

Zavrnili ste ponujeno roko, zato tudi ne rabite pričakovati obzirnosti z moje strani. Samo da se neboste potem ponovno pritoževali, ko se ne bom odzivala na vaše prošnje in zahteve.

A zdej pa še ti???

Kaj ti to resno, al se samo zahebavaš? Ludje so tuki pokazali interes in tebi ni dovolj?

Kaj a boš spet vse zablokirala?

Nezaslišano!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close