Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CISTOKELA

CISTOKELA

Ima katera cistokelo? kako prenašate to ali vas zelo moti pri dnevnem opravilu?

Imam, moja ni težka za prenašati ker je še majhna. Ko zraste si bom pa samokolnico nabavila.

jo imam, včasih je večja,, časih malo manjša, sem šla na laserski poseg, brez učinka, če bo še slabše, grem na operacijo.
zaenkrat drugih težav z mehurjem nimam (inkontinenca)

V kateri ambulanti si bila ? tudi jaz sem že bila na eni terapiji pa se mi ne zdi nič boljše , koliko terapij si imela ti

V kateri ambulanti si bila ? tudi jaz sem že bila na eni terapiji pa se mi ne zdi nič boljše , koliko terapij si imela ti[/quote]

bila sem pri mikliču, dve terapiji, pred slabim letom.
rekel mi je, da traja cca pol leta, da se stanje izboljša, pri meni so mišice materničnega dna malce boljše, ko kašljam, nimam občutka, da mi bo vse ven vrglo, vendar cistokele ni uspel glih popravit.
saj sem itak dvomila v to, glede na stanje, v kakem je, itak nisem realno pričakovala sprememb.

eh… to je davek slabega vezivnega tkiva… se tolažim, da je bil pa zato porod toliko lažji, ko je šlo vse skup z lahkoto narazen

V kateri ambulanti si bila ? tudi jaz sem že bila na eni terapiji pa se mi ne zdi nič boljše , koliko terapij si imela ti[/quote]

bila sem pri mikliču, dve terapiji, pred slabim letom. Katere stopnje pa jo imaš?Jaz mam druge ,pa nevem ali me bol psihično moti ali fizično.
rekel mi je, da traja cca pol leta, da se stanje izboljša, pri meni so mišice materničnega dna malce boljše, ko kašljam, nimam občutka, da mi bo vse ven vrglo, vendar cistokele ni uspel glih popravit.
saj sem itak dvomila v to, glede na stanje, v kakem je, itak nisem realno pričakovala sprememb.

eh… to je davek slabega vezivnega tkiva… se tolažim, da je bil pa zato porod toliko lažji, ko je šlo vse skup z lahkoto narazen[/quote]

bila sem pri mikliču, dve terapiji, pred slabim letom. Katere stopnje pa jo imaš?Jaz mam druge ,pa nevem ali me bol psihično moti ali fizično.

eh… to je davek slabega vezivnega tkiva… se tolažim, da je bil pa zato porod toliko lažji, ko je šlo vse skup z lahkoto narazen[/quote][/quote]

Katero stopnjo pa imaš ?Jaz imam 2 pa nevem ali me bol moti psihično ali fizično.

[/quote]

Katero stopnjo pa imaš ?Jaz imam 2 pa nevem ali me bol moti psihično ali fizično.[/quote]

ravno tako drugo stopnjo…
mene moti bolj psihično, fizično zelo redko kdaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close