čisto resno vpr. za ženske
Mare!
Mogoče ti pa vrsto stvari zameri, pa ti tega ne ponavlja vsak dan. Ali ji kaj pomagaš pri gospodinjstvu ali se ukvarjaš le z daljincem? Se ukvarjaš z otroci ali jih prepuščaš njej? Ali jo kdaj pohvališ za dobro kosilo ali znaš le kritizirati? Si pozoren, se spomniš na njen rojstni dan? Ji prisluhneš, ko ima težave ali preslišiš? Ali skrbiš za svojo higieno in ustrezno kilažo?? Zamisli se malo tudi nad sabo. Vsak zakaj ima svoj zato.
Skoraj sem prepričan, da je preutrujena! Razbremeni jo! Naj počne stvari, ki jo veselijo. Lahko pa tudi (ni ravno nujno), da je zaljubljena v koga drugega. Sicer je stvar taka, da mi moški, ko začnemo hoditi z ženskami na začetku niti ne zmoremo vseh njihovih seksualnih želja, po rojstvu otrok pa moramo prevzeti iniciativo v svoje roke. Verjetno ima tudi težave v službi, lahko tudi, da so težave hormonske. Skratka, jaz mislim, da boš zadevo rešil z malo bolj “intenzivnim” počitkom. Videti moraš njen nasmejan pogled in opaziti njeno sproščenost.
Ni rešitev v varanju, saj so že drugi napisali, da problem ne izgine. Moraš ga rešiti da greš lahko naprej. Ti pa moraš gledati tudni na otroke.
Res ne vem zakaj je taka, mogoče jo res kaj zelo teži, pa ti še povedati ne more. Mogoče jo kaj moti na tebi, ne vem. Samo res moraš zvedeti zakaj je tako med vama kot pač je. Tudi sam ne boš mogel več tako naprej, ker bo postajalo vedno hujein in težje zate! Je pa tud res da sex ni vse, samo brez njega pa tudi ne gre!
Verjetno nimata dosti časa en za drugega, pa so razlog otroci, delo, pospravljanje… Tako minejo dnevi in leta. Verjetno sta se tudi zaradi tega odtujila med sabo.
Predlagam, da si za začetek vzemita vikend časa samo zase, bodita čisto sama. Pa ne bit doma, pojdita kam drugam v drugo okolje v drugo vzdušje. Posvetita se en drugemu. Pojdita na izlet, sprehod v mesečini, poskusita kaj novega, ne vem npr. sedenje na dekci sredi travnika ob majhnem ognju do sončnega zahoda. Ali počnita kaj, kar vaju oba veseli. Povej ji kaj čutiš do nje, izpovej se ji, povej ji kar si tu napisal ali pa ji pokaži prav to stran. Boš videl iskrenost veliko pomeni. Povej ji vse kar ti leži na duši. Mora začutiti da ti ni vseeno zanjo ter za vso družino!
Če jo ljubiš se res vsedita in pogovorita ali pa poiščita kakšno strokovno pomoč.
Res upam da vama uspe!!!
Forum je zaprt za komentiranje.