Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čisto moker

čisto moker

Dons u sanjah sem sanjal, da sva se z sosedo “flajsala” kot najstnika in ko je šla z roko k tiču…..sem se zbudil.

Smešno al ne, ampak sem bil ko sem se zbudil čisto “slinast”, tič je pa po svoji navadi stal v “pozoru”. Žena pa zraven mene spala.

Ne, ne stradam sexsa, ga mam kolikor treba, mava se rada z ženo…..sam od kje je prilezla ta “kača” z tistimi mokrimi očmi v moje sanje???

Ta kača je ločena 48 letnica, že ko hodi vidiš, da je resnično potrebna……… Brrrr, pamet u roke in v taspodnjo glavco….

Tisti tvoj tic se ponoci prebudi in gleda ce je kje kaksna luknjica v blizini, da se skrije not.
Pa bi ga uporabil, ce je bla zena zraven, kaj cakas?
Ne poznam nobene punce, ki bi bile huda, ce bi jih ponoci prebudil zaradi takih tezav.
Ko pa ta punca rata zena, se pa to seveda obrne za 180 stopinj in bognedaj da jo zbudis.
Imej zrave aspirin, ker bo ziher imela glavobol 🙂

Drgač ima Žurnal24 eno temo s seksi zgodbicami, pa se tam lahko prijaviš in pišeš take zgodbe. Mogoče boš dobil še kak honorar. :)) Samo vseeno se malo bolj potrudi, ker tako zgodbico lahko sestavi tudi nekdo v domu za ostarele. :))

Pa naslov od 48letne objavi , tule je veliko porocenih in neporocenih , ki bi jo brez slabe vesti kresnili.

Intruderček! :-((

Tudi ce je porocena 48letna se ne bo ben sekiral za to 🙂

Drgač ima Žurnal24 eno temo s seksi zgodbicami, pa se tam lahko prijaviš in pišeš take zgodbe. Mogoče boš dobil še kak honorar. :)) Samo vseeno se malo bolj potrudi, ker tako zgodbico lahko sestavi tudi nekdo v domu za ostarele. :))[/quote]

NE antilopa, ni to zgodbica, in nisem v domu za ostarele.

Te sanje so me pravzaprav spomnile na moj prvi izliv sperme ko sem zajadral v puberteto….Glih tako sem sanjal nekaj “sladkega”, in seveda, ko je špricnilo, sem se zbudil…..čist moker po trebuhu.

No in lej ti mene…. pr 40-setih se ti takšna “kača” prismeje nazaj…. Po en stran sm kr vesel da smo sosedi…se malo držimo nazaj ker se bojimo “en drugega”, oz. posledic morebitne neumnosti! Je pa kr hudo gledat te proseče “očke in ustnice, ki si jih stalno, tako diskretno “da vidiš”, ovlaži z “razceplenjim” jezičkom……Brrrrr, horor……

Tisti ki so v domu sexajo z mehkim, da ne boli 🙂

Zgleda da že veš kako je to…..

To so povedali starejsi.
Jaz uzivam pocitnice – solske.

Ti si kar privošči. Medsosedska pomoč je menda dovoljena.

Ja, tisti referendum o noveli zakona je padel. Vsaka stvar je za nekaj dobra. :))))

Sanja svinja o koruzi , a koruze ni 🙂
.
.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close