Čistilo mi je požrlo barvo z mikice
Hčerkica je ponesreči polila čistilo Domestos, kasneje pa sem se tja naslonila z mikico, ki mi dosti pomeni. Seveda se tam kje sem se dotaknila vsa barva požrena dol… Kr na jok mi gre. Ima katera kakšne izkušnje s tem? Razmišljala sem da bi kupila barvo za blago, ampak ne vem če se bo prijelo na razbarvano.
Res bi vam bila hvaležna za kakšno idejo, ki ni v stilu vrži proč in kupi novo.
Hvala vsem!
Mikica ti dosti pomeni? Kaj če bi ti razžrlo kožo, meso, kost? Vsekakor so na voljo razne barve za tekstil (jih npr prodaja Prometej), toda težko boš našla pravi odtenek, ki se bo ujemal s tistim, kjer ni razbaravano…pozabi na to “reševanje” pa si ob prvi priliki kupi lepšo, jaz si ne bi belila s tem glave, da se mi je nek kos oblačila pokvaril iz takšnih ali drugačnih razlogov, se pač zgodi. Upam, da se nisi preveč jezila na hčerkico zaradi te banalnosti.
Ne zmedena samica, hčerki sploh nisem omenjala tega, ni ona kriva za mojo nerodnost 🙂 Veliko pomeni zaradi tega ker je bila podarjena od teden nazaj pokojne matere. Morda sem res po neumnem navezana na mikico in je to glupost. Pa kaj ljudje smo različni. O tem kaj bi bilo če bi bilo če bi mi razžrlo telo, pa lahko razmišljam v bolnišnici na kirurgiji kjer sem zaposlena.
No saj potem če bi prebarvala bi prebarvala celo mikico ampak sem se zdaj spomnila da bi vrjetno na tistem mestu ostal drugačen odtenek kot vsa ostala mikica… ampak vsaj belo nebi bilo, ne? 🙂
Hvala obema za nasvet, pa prijetne praznike obema! 😉
Forum je zaprt za komentiranje.