Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style čistilno mleko

čistilno mleko

Že včeraj sem zastavila vprašanje na tem forumu, pa mi ni nobena odgovorila.
Ali uporabljate čistilno mleko zvečer za obraz in katerega? Rada bi kupila kakšnega, ki je naraven in da se ne spira z vodo. Voda mi zelo izsuši kožo. Do sedaj sem uporabljala od dr. Hauschke ampak je zelo drag. Hvala.

Melvita, 2 v 1: tonik + čistilno mleko. Ne rabi izpiranja.

Alverde – dm

Kje se da kupiti čistilno mleko Melvita?

http://www.melvita.si/

Če si iz Lj ali Mb greš lahko v njihovo trgovino, drugače pa izdelke prodajajo tudi nekatere lekarne in trgovine z naravno kozmetiko. In izgleda da pošiljajo tudi na dom.

V kolikor imate problem s suho kožo po nanosu mleka in spiranju z vodo, ga lahko obrišete s papirnatimi brisačkami in umijete obraz s tonikom. Če vam kožo vleče je mleko premalo izdatno ali pa vsebuje preveč agresivne čistilne sestavine. Cenovno ugodno čiščenje so tudi robčki za odstranjevanje make upa, izberite tiste za suho kožo, te so prepojeni z mlekom in jih ni potrebno izpirati.
Lahko izberete tudi kremne pene za čiščenje ali kar kreme za čiščenje, te ne sušijo kože.
Izbirajte čistilna mleka, ki vsebujejo tudi hranljiva olja, samo taka niso najbolj poceni.
Če želite cenovno ugodno nego raje investirajte v dobro nego po čiščenju, mogoče vlažilno olje za nego kože, ki ga nanesete pod kremo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close