čistilka
Iščem čistilko, ki bi mi bila pripravljena pospravit sobo (generalno- pajcevine, vse police prebrisat, omare spraznit, zlozit obleke, oprat obleke,.. ugl. generalno res 100%), kopalnico, wc, pisarno in hodnik. Soba ima nekje 20kvadratov, kopalnica 20kvadratov, wc nekje 5kvadratov, pisarna nekje 25kvadratov in hodnik nekje 25kvadratov. Naj omenim še, da sta soba in kopalnica(predvsem kopalnica) totalno razsulo saj res nimam časa za pospravljanje. Zato sem pripravljena tudi pošteno plačati. Za opravljeno delo ponujam 100€ in v 1 dnevu končano vse (po dogovoru tuki 2 dni). Prosim da pišete samo resni in tisti, ki ne mislite obsojati situacije. Najlepša hvala!
iskalka794, 02.09.2021 ob 03:36
Iščem čistilko, ki bi mi bila pripravljena pospravit sobo (generalno- pajcevine, vse police prebrisat, omare spraznit, zlozit obleke, oprat obleke,.. ugl. generalno res 100%), kopalnico, wc, pisarno in hodnik. Soba ima nekje 20kvadratov, kopalnica 20kvadratov, wc nekje 5kvadratov, pisarna nekje 25kvadratov in hodnik nekje 25kvadratov. Naj omenim še, da sta soba in kopalnica(predvsem kopalnica) totalno razsulo saj res nimam časa za pospravljanje. Zato sem pripravljena tudi pošteno plačati. Za opravljeno delo ponujam 100€ in v 1 dnevu končano vse (po dogovoru tuki 2 dni). Prosim da pišete samo resni in tisti, ki ne mislite obsojati situacije. Najlepša hvala!
To kar si naštela delam najmanj dva dni in to intenzivno,
sploh, če že dalj časa nisi imela generalne. Verjetno so tudi okna za očistit .
Čistila uporabljam svoja.
S ceno pa je tako, da se šele po samem ogledu vidi koliko bo dela in se dogovoriva za fiksni znesek , oz., če tvoja ponudba zadostuje , ne glede na število ur.
Za čistila bi dodala cca 10 ur.
Same pajčevine niso tak problem, kot zastarana umazanija.
Kot je ena napisala v enem dnevu ne gre!
Soba (že cunje lahko vzamejo kar nekaj časa sploh če so vse za preprat, pa fino je če spotoma ko se ven zlaga narediš ti 2 kupa en za pranje in nazaj v omaro en pa za stran če ne pospravljaš redno imaš sigurno kaj za stran-premajhno preveliko, prastaro) že cunje lahko vzamejo 2 uri da presortiraš pol pa če jih daš samo preplaknit jih je treba še posušit…. če izvzamemo cunje pomiti okno preobleči in presesati posteljo posesati in pomiti tla je že o več kot eno uro dela…
Kopalnica če so ploščice do stropa in če ima res 20 kvadarov tudi to vzame kar nekaj časa in čistil, da se prebrišejo stene res spuca banja tuš in ostalo…. imam manjšo kopalnico in ko jo čistim generalno po fugah tudi stene tuš kabino skoraj razstavim sem lahko notri tudi 3 ali 4 ure odvsino koliko sem natnčna pa jo drugače čistim sproti!
Enako pisarna ok ni težava okno prebrisat prah pa tla posesat pomit tle je pomoje kako uro dela problem je ker bo res urejeno če boš sama zavihala rokava in presortirala papirje in tudi kaj zavrgla…..
Tudi wc če ima do stropa ploščice in so umazane in okno si lahko skoraj eno uro notri….
A kuhinjo si pozabila?
Ženska, se vidi, da ne čistiš in da živiš v svinjaku. Govoriš o 100 m2 in ti bi, da ti nekdo naredi generalko za 100 eur?!
Ej, draga moja, generalno pospravljena ena soba ti vzame nekaj ur in to če ni svinjska. Kje je še kopalnica. Če je svinjska zanjo rabiš nekaj ur.
Preenostavno si to predstavljaš.
Resno svetujem, da tale čas iz enega dneva raztegneš na tri. Ker za tako kvadraturo ob generalki in vsemu prepranju oblačil ni niti OSNOVNE variante, da bi našel čudežnika, da ti to vse v ENEM dnevu porihta. Žal.
Bodi bolj realen , prosim te.
P. S. Nisem čistilka po profesiji, pa kar si opisal nikakor ne gre.
Boš moral riskirat več časa ( dva dni več) , pa jasno, tudi več plačat.
jaz sem (približno takšno kvadraturo) opremljeno stanovanje, ki je bilo za najem ali prodajo čistila 2 dni oz 16 ur. Brez pranja oblek in globinskega čiščenja sedežne. Stanovanje ni bilo umazano. Največ časa je vzela kuhinja in okna, ki jih ni bilo malo. V tvojem primeru bo že kopalnica nanesla kar nekaj ur, kje je še ostalo. Ne vem kakšne so cene v vašem koncu mislim pa da pod 10€ na uro boš težko koga dobila.
1 EUR na m2 je premalo, če je vse v razsulu. 1m2 se plačuje v pisarnah, kjer čistilka samo izprazni koše, naredi par gibov s sesalcem in osveži wc. Prav tako je dan ali dva premalo. Sicer se v tem času da nekaj zelo površno narediti, da je videti malo boljše, ampak skrite umazanije in vsega nereda pa se v tem času ne da odpraviti. Plačilo pod 300 EUR in manj kot 3 dni na voljo po mojem mnenju ni primerno.
Dodala bom, da tako ne spoštljivih ljudi nisem pričakovala! Me ne poznate, ne veste kaj se dogaja v mojem življenju, sploh pa ne veste da imam 18 let! Tudi vi niste vse vedeli ob rojstvu.. malo lepšega vedenja in spošovanja nebi bilo odveč.. žalostno kam smo prišli, najhujše je pa to da vem da ste vsi starejši od mene. Da ne pozabim ene velike zahvale tudi ljudem, ki so res pisali, da bi mi bili v pomoč in mi razložili neke stvari, ki jih do zdaj nisem vedela.
Forum je zaprt za komentiranje.