Cist na tleh
Kiwi653, 24.02.2022 ob 18:23
Punca me je dala na cevelj priznala da ji je drugi vsec zdaj manipulira z mano noce priznati da he koncano hoce me za prijatelja in da bi ji prav prisel pri delu kaj mi svetujete naj ji obrnem hrbet al naj ji stojim ob strani se vedno jo ljubim
Ne bodi papak. Za tri mesece jo moraš dat na totalni ignor.
Ne seri. Reci ji hvala in adijo. Naj se po prijateljski nasvet obrne na novega, tudi pri delu ji lahko pomaga ali pa kdorkoli drug, vseeno kdo, ni več tvoj problem.
Škoda tvojega čas. Še 1x ji povej, da je med vama konec in da ne želiš več kontakta z njo. Potlej pa njeno cifro blokiraj, da ne padeš v skušnjave. Boš videl kako mirno življenje boš imel.
msolivija, 24.02.2022 ob 19:38
Ne seri. Reci ji hvala in adijo. Naj se po prijateljski nasvet obrne na novega, tudi pri delu ji lahko pomaga ali pa kdorkoli drug, vseeno kdo, ni več tvoj problem.
Škoda tvojega čas. Še 1x ji povej, da je med vama konec in da ne želiš več kontakta z njo. Potlej pa njeno cifro blokiraj, da ne padeš v skušnjave. Boš videl kako mirno življenje boš imel.
+1
Nje ni vec ce je sploh kdaj zares bila.
Najprej jo das na block na vseh omrezjih ,stevilko pa zbrises ker jo ne bos vec klical. Pol pa se sebi posvetis,se imas rad das ljubezen in se zbildas.Najprej si dovolis bit zalosten,gres kam pa se zjokas.Pol pa se sestavs skupaj s tem v mislih da iz sebe nekaj naredis,najboljso verzijo sebe. Taksno da bi bil ponosen na njega. Gres na fitness,gres kam sportat,tek je koristen da das negativo ven pa se boljs bos zgledal. In uzivas svoje zivljenje. In nekoc ko bo bo prisla naokoli bos ti ze zdavnaj predober za njo. To da hoce bit prijatelčjica pomeni samo to da te ima za rezervo. A si rezerva? A si njen cucek al si dec? Sportne ceveljcke gor pa pejt laufat
Kiwi653, 25.02.2022 ob 09:52
Ja zelo prav imate jst mislim da prav uziva ko me gleda da trpim problem je ko jo vsak dan videvam in ne pokaze niti malo obzalovanja jst sn pa zlomlen neprestano se mi vrti fim v glavi zakaj ce kje obstaja dobra oseba da mi pomaga da se izpovem nic grugega ….hvala
Pisi
mijav mijav, 25.02.2022 ob 10:06
pojdi do psihiatra, če ne preneseš, da te ena ženska pusti. Vsi normalni moški to prenesejo, ti pa si en mali psihopatek. nehaj si domišljat, da ona sploh še razmišlja o tebi. so ti že 10x napisali, da prekini vse stike, osebne kot preko omrežij.
Nimate prav. Tisti, ki zared ljudi težko pozabi. Plus tege nevete ozadja.
onaa33, 25.02.2022 ob 10:13
Nimate prav. Tisti, ki zared ljudi težko pozabi. Plus tege nevete ozadja.
noben človek ni tvoja lastnina. Vsak lahko pusti kogar hoče in ti nisi nobena izjema. Ozadje, tete, strici, denar nič ni več važno. Na svetu so milijarde drugih žensk, boš že našel kakšno.
Block ni misljen kot kazen za njo temvec podarjen cas zate da jo odstranis iz svojega zivljenja.Za stalno pac ni slo. Poglej si malo no contact rule kaksen video pa bo,pa se kaksne druge.Pa da ne stalkas.Bodi mocen! bbit prijatelj z Ex, ce si zaljubljen al pa mislis da si pol ves da rab cas ker si ranljiva tarca.Naredi vse da se ji izognes,predstavljaj si kot da je ni vec sla na mars,na antartiko,,je pri tanovmu pa zih ne igrata monopolija,..
Rad se imej!
Delaj na sebi dej to ljubezen sebi kupi in pejt na fitness pa med prijatelje,uci se.Daj si kaksne cilje da si zapolnis dneve.Pejt sportat,k frizerju nove cote. Zamenjaj look,najdi nove hobije.Uredi se da zgledas max lepo.
Napisi si kaj cutis,pejt k terapevtki karkoli samo ne to z njo resevat,da ko pride nazaj ko bo vidla kol si hud te to ne bo ganilo vec.
Cez cas bo samo blag spomin lep al grd,napaka ali izkusnja vec.
Delaj na sebi da ko taprava pride mimo bos pripravljen mentalno in fizicno.
Panika,kaj pa ce taprava pride mimo jutri? (Zacet bi moral ze vceraj)
Forum je zaprt za komentiranje.