Čiščenje zobnega kamna
zob, 20.03.2024 ob 17:48
Turjak je v Sloveniji. Stane pa 70 eur. Zanima me, če je že kdo bil. Je pa to velika klinika, kner dela kar nekaj zobarjev.
Sem se norca delala. Zato sem napisala, da je Turjak v Makedoniji. Ne morem verjeti, kakšni loleki se tu zgoraj zbirajo. Jaz sem bila v KG dent in takrat mi je kamen čistila zobna higieničarka. Cena ni bila huda, sigurno ceneje kot v Ljubljani.
To pa ni res, tudi pri paradontologu plačuješ. Ne krije ZZZS.
Zobozdravstvo je OSNOVNA potreba za dobro zdravje človeka, a plačuješ VSE ko majmun.
Ampak, lej, cepiva so pa vsa zastonj, ti sam’ prid’, kadar se ti sprdne. Pa da ne boš raka dobil, jih tako zelo skrbi, da te pregledujejo vsake dve leti, tisti, ki se jim pusti seveda. Ma mrš!
pikimepiki, 20.03.2024 ob 18:23
To pa ni res, tudi pri paradontologu plačuješ. Ne krije ZZZS.
Zobozdravstvo je OSNOVNA potreba za dobro zdravje človeka, a plačuješ VSE ko majmun.
Ampak, lej, cepiva so pa vsa zastonj, ti sam’ prid’, kadar se ti sprdne. Pa da ne boš raka dobil, jih tako zelo skrbi, da te pregledujejo vsake dve leti, tisti, ki se jim pusti seveda. Ma mrš!
Točno tako! Le zakaj nas npr., posiljujejo z mamografijo, ki je invazivna metoda in da veliko lažnih rezultatov. Zakaj ti ne dajo na izbiro še UZ? K..nc jih gleda! Jaz sem jo letos preskočila. Bom šla pač k dvoživkarju za svoj denar.
Forum je zaprt za komentiranje.