Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čiščenje zelo, zelo umazane pečice

čiščenje zelo, zelo umazane pečice

S čim in kako očistiti zelo, zelo umazano pečico, ki ni bila že očiščena več kot leto dni. S katerim čistilom delate to? katero je najbolj učinkovito?

kaj pa če že 5 let ni bila ščiščena? A se sploh spalča čistiti ali raje kupim novo?

Če imaš preveč denarja, kupi novo. Sicer pa jo malo segrej (50-70 stopinj) in izdatno posprejaj s peno Mr. Muscolo. Pusti čez noč, zjutraj očisti. Po potrebi ponovi postopek.
Preizkušeno.
http://trgovina.mercator.si/market/cistilo-mr-muscoliza-pecice-300ml-8002030139103

čistilo za pečice od DM-a. poceni in zelo učinkovito. nasprejaš in pustiš čez noč, drug dan samo obrišeš. super je!!

Lepo se znajdi. Pokliči serviserja, češ da je s pečico nekaj narobe. Majster jo bo moral itak prej spucat, predno bo lahko kar koli naredil.

Sicer pa v štacunah obstajajo spreji za čiščenje pečic. Eden od teh je ‘fornet’, naprimer.

zdaj pa ne vem, ena pravi Mr. Muscolo, druga čistilo iz DM, tretja pa fornet.
katero čistilo naj zdaj kupim?

poskusiš spucat s prvim, pa če ne bo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uporabiš drugega, pol pa še tretjega za gvišno.

garant bo kot nova.

Je čist vseeno.
Važno je, da našpricaš toplo pečico in pustiš čez noč.
Sem uporabljala že fornet in mr. muscolo, se ne spomnim kak bistvene razlike.

lidl v oranžni flaški čistilo W5 za maščobo dela k pr norcih pa samo 1,15 evra stane!

Moj nasvet: Po vselitvi v stanovanje (noter je bila že pečica) mi je bilo prvo ali kupit novo, ali staro (še delujočo) probat rešit. Ti povem, da bolj zažgane tudi ti nimaš:))) Pa sem se lotila čiščenja. Ker sem bolj za naravna čistila, sem probala s kisom, neuspešno. Po nasvetu kolegice pa sem zmešala lonček cca 2 deci navadne sode bikarbone z toplo vodo v pasto. Pečico sem malo segrela (nikar preveč, da se ti še to ne zažge) in s tem zvečer celo premazala. Zjutraj sem z mokro gobico malo podrgnila po njej, in to pasto potem odstranila z vileda krpo. Ej, ne moreš verjeti. Pečica skoraj kot nova. Pa še naravna zadeva je. Ker kemikalij nikoli ne moreš čisto odstranit, razen, če jo spiraš z vodo, kar pa pri pečici ne moreš, jo lahko samo brišeš. Daj, poskusi in poročaj.

jaz sem jo enkrat tud mogla tako učistit in mi je ena predlagala Amvay in ti povem krasota.Lepo čiščenje

ja bravo za sodo bikarbono!!!!!!!!!!!!!!!

Stane 250g v Eurospinu 50centov!

Za Amway pa ne bi prišli skozi z 20 euri a ne?

V današnjih časih?????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close